benim oğlumda hemen karnım çıkmıştı kimseye benim hamile olduğumu söylememe gerek kalmıyordu belli ediyordu kendini bunda da öyle oldu karnım hemen çıktı. aslında oğlumda 17-18 haftalarda hissediyordum şimdi düşününce kelebek kanat çırpışı gibi oluyordu içimde birşey ama ben anlamıyordum gaz sanıyordum

bu kuzuda büyük ihtimalle erken hissederim ikincilere anneler tebrubeli oluyormuş
benim geçtiğimiz cumartesi kontrol vardı 7+3 te idik 7+1 ile uyumlu dedi
lekelenme vardı azda sahurda kanama olmuştu bebekten değil dedi dr kalp atışını dinledik rahatladık

şimdi 3 hafta sonra gideceğiz ikili testi yaptırmayacağız direk nifty yaptıracağız öyle konuştuk drla
ikili test sonucu riskli gelir yüksek oranda yaşla alakalı olarak dedi ama ultrasonda belli eder kendini az çok dedi ama kesin sonuç bu test dedi bizde tamam dedik rabbim korktuğumuzla sınamasın inşallah

Inşallah kuzum dr yoktu başka dr baktı oda dedi cumaya kadr 5000 olur cuma görürüz dedi acaba tekrar veriyimmi kan ? Yok suanlik bişey kuzum inşallah olmaz bidaha.♡♡

Sorma canmm zaman hiç geçmicek gibi hissediyordum ama nasıl geçti anlamadım bile inşallah sonu güzel olsun Sen nasılsn canm bebiş iyi dimii ??
Zaman şu gibi akıyor kuzum inşallah sonu çok gzel olacak. Bende uyum dün kanamam olunca gittim gördüm çok minicik daha cuma tekrar gtcem inşallah gzel gder ♡♡♡

Doktor en doğrusunu söyleyecektir, genetik teste gönderme ihtimali olabilir. Süreç olumsuz sonlanınca insan çok üzülüyor ama sonradan yeniden gücünü toplayıp devam edebiliyor. Hayırlısı olsun, umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın

Ayyy canım benim allah razı olsun hepimiz çatlamıştık valla :)) inşallah seninde bubgunlerini göreceğiz.insallah sağlıklı hamile kalmak nasip etsin rabbim.guzel haberlerini almak en kısa zamanda nasip olsun

Amin canım benim amin Allah razı olsun her isteyene nasip olsun inşallah

hayır yok zaten 2 yumurtam vardı onların ikisi de döllenmişti şaşırmıştım hatta mucize gibi gelmişti ikisinin de döllenmesi

İnşallah yakın zamanda yine yaşarsın o mucizeyi bu sefer kucağına alırsın evladını inşallah canım Allah yardımcın olsun

İnşallah canım arkadaşım merakla bekliyorum haberleriii Senin bebişlerden haber varmı ne durumdaymış kuzucuklar
Benim yarın belli olacak kuzum ya 5.güne gidip gitmedikleri ona göre transfer olacam 2 tane kaldı zaten benim bakalım hayırlısı

Inşallah kuzum dr yoktu başka dr baktı oda dedi cumaya kadr 5000 olur cuma görürüz dedi acaba tekrar veriyimmi kan ? Yok suanlik bişey kuzum inşallah olmaz bidaha.♡♡

Aynen öyle cuma günü görürsün keseyi kuzum benim sen içini ferah tut kan vermene gerek yok yıpratma kendini çok şükür yolunda herşey bir dahada yaşatmasın Allahım o korkuyu dualarımdasın kuzum benim

Kızlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Doktorumu aramayıp sizlere soruyorum daha çok güveniyorum nerdeyse kuru kayısı kuru erik çok tüketiyorum hergün aksamdan suya ıslatıp sabah suyunu içip kendisini yiyorum. Ananası denemedim hiç. Onu da yapabilirim. Annem yanımda sağolsun hiç bi işe el sürmüyorum. Doktor 3 gün yeterli demişti ama fazla titiz davranıyolar sağolsunlar. Ama ben Yine de bu tür durumlardan korkuyorum tabi ona zarar verebilecek herşey aklıma takılıyor. Hayırlı sonuçlarla şu bekleme süresini bi atlatsaydık.

Atlatırsın inşallah canım benim aynı şekilde yemeye devam et onları ilaçlardan kaynaklanıyor kabızlık maalesef inşallah güzel sonuçlarını da paylaşacaksın bizlere burdan

Peki hemen transfer edilecek mi kuzum yada genetiğe gidecek mi hayırlısı olsun hakkında inşallah o güzel gönlüne göre yaşatsın Rabbim
Sanırım biyopsi yapılıyor embriyolara yarın devam ederlerse yapılacak sanırım. Ya da direk transfer kuzum

Sanırım biyopsi yapılıyor embriyolara yarın devam ederlerse yapılacak sanırım. Ya da direk transfer kuzum

Evet canım biyopsi yapılıp genetiğe gönderiliyormuş bende öyle biliyorum hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım benim Rabbim güldürsün yüzünü bu sefer inşallah sende gör o çift çizgiyi yüksek hcg leri Allahın izniyle hep beraber yaşayalım burda sevincimizi inşallah

Ahh dileğim ahh inan bittim yoruldum hayırlısı olsun diyorum hep. Daha önce hiç 5.güne gidilmemişti bir de sayı az dayanırlar mı bilmiyorum. Embriyolog rahimde gelişme olasılığı daha fazla lab. a göre dedi ama risk alıcaz daha önce hiç denenmediği için dedi. En azından transferi yapmayız sizi boşuna yormayız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…