Allah sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin. Böyle güzel haberler duyunca moralim yerine geliyor. Umut oluyor insana. Güzel haberlerinizi yazın lütfen :)
Umudunu hiç kaybetme ve herzaman pozitif ol ben inanıyorum burada herkesin bebiş haberlerini alacağız Allahın iziniyle. Dualarımdasınız herzaman :)

Bir tanesi erkek canım diğerini öğrenemedik daha. Cuma kontrolümüz var inşallah gösterir
insallh cuma gösterir kendini kuzum ama kendini gstermediyse oda erkektir erkeklerde göstermez kendini ama önemli olan sağlıklı hayırlı olsun da kız erkek farketmez. Bnde cuma gtcem ikimizde gzel haber veririz ♡♡

Merhabalarrr benim de pazartesi günü transferim oldu. Sabırsızlıkla bekliyorum. Minnaklarim sımsıkı tutundu annesine inanıyorum
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım hayırlı olsun. İnanmak pozitif olmak çok önemli inşallah bebeklerin seninle kalır

insallh cuma gösterir kendini kuzum ama kendini gstermediyse oda erkektir erkeklerde göstermez kendini ama önemli olan sağlıklı hayırlı olsun da kız erkek farketmez. Bnde cuma gtcem ikimizde gzel haber veririz ♡♡
Hayırlısı kuzum sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil hepimiz sağlıkla kucğımıza alırız inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…