Canım evet herkes kelebek cirpintisi gibi diyor o şekilde hissediliyormus:)) ne güzel duygudur kimbilir.
Nifty testi en doğru karar evet inşallah güzel sonuçlanacak için rahat olsun.lekelerden korkma canım bisey olmaz allahın izni ile. Genelde herkes yaşıyor leke yâda kanama görünce çok korkuyoruz ama bebeği görünce rahatliyoruz. Bir daha yaşamazsın inşallah . Benimde 18 inde randevum 12 gün kaldı hayırlı haberlerle gelelim

En güzeli hayırlısını istemek canım benim inşallah bu sefer alınan riske değecek ve güzel sonuçlar alacaksın kalpten inanıyorum buna hayırlısıyla transferin de olacak ve sımsıkı tutunacak sana yavrun kuzum benim hepimizin dualarındasın

Saol Allah razı olsun canım arkadaşım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sende en yakın zamanda anne olacaksın bende buna çok inanıyorum göreceksin inşallah

her sabah ac karnina avakado ve ananas ye canim doktorum gogsen bey soylemisti ben cok kabizlik yasiyorum. Transfergunu basladim hic sorun yasamadim tutunmaya da faydaliymis. Kesinlikle ye derimm

Çok Sagol kuzum iyiki hepiniz varsınız. Zaten kan vere vere kolum delik deşik oldu alınacak yer kalmadı hemsiremde diyor :) randevu aldım 14.45 gitcem allah razı olsun sizde bnm dialarımdasınız♡♡

Benim yarın belli olacak kuzum ya 5.güne gidip gitmedikleri ona göre transfer olacam 2 tane kaldı zaten benim bakalım hayırlısı
canımm benide aradılar şimdi 6 yumurta işleme uygun olup 4 ü döllenmiş çok az kalmış keyfm kaçtı birazz

canımm benide aradılar şimdi 6 yumurta işleme uygun olup 4 ü döllenmiş çok az kalmış keyfm kaçtı birazz
Kuzum üzülme benimde 13tane toplandı kala kala 5tane kalmıştı 1 gitti 4 kaldı 1 transfer ettiler tutmadı 3 dondurulmuştu dondurulmustada 1 tuttu herşey nasip kendini üzme moralini bozmadan olmaz pozitif ol hep

hadi hayırlısı olsun kuzum çok sevindim 2side iyiyse 2tanemi koydurtcan kuzum?
Benim 5.denemem olduğu için zaten 2 tane konulması hakkım var canım benim. İnşallah devam ederlerse tabi. Saolasın hakkımızda hayırlısı

Çok Sagol kuzum iyiki hepiniz varsınız. Zaten kan vere vere kolum delik deşik oldu alınacak yer kalmadı hemsiremde diyor :) randevu aldım 14.45 gitcem allah razı olsun sizde bnm dialarımdasınız♡♡

Sende iyiki varsın kuzum benim Allah razı olsun inşallah göreceksin keseyi büyümüş bir şekilde cuma günü benimde kollarım morardı hep bıktım artık kan vermekten haftaya salı bir daha vereceğim 150 ye düşmüş değerim artık sıfırlansın istiyorum zaten kanamamda azalmıştı bugün geri çoğaldı baya ne oluyor tam olarak bilemiyorum

Kuzucum hayır keyfin kaçmasın göreceksin bak 4 üde 5. güne kadar gidecekler dualarımdasın her zaman önemli olan kaliteli olması ve çok kaliteli olacaklar Allahın izniyle sanada sımsıkı tutunacak yavrun stres yapma hiç kendine

Benimde hemen hemen aynı 10 tane toplandı 6 sı işleme uygun dendi 5 i döllenmiş 3.güne 2 tane kaldı dedi dün embriyolog. 5.güne bekletecekler mi seninkileri. Ya rahat ol büyük ihtimal seninkiler gider sende sorun yoktu zaten merak etme kuzum hepsi devam edecek inşallah

Nasılsınızzz canlarrr

Ben iyiyim çok şükür canım değerlerimin düşmesini bekliyorum ve kanamam da çoğaldı neden oluyor böyle bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Sen nasılsın bakalım bebişler nasıl yoktur inşallah bi ağrın sızın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…