Merhabalarrr benim de pazartesi günü transferim oldu. Sabırsızlıkla bekliyorum. Minnaklarim sımsıkı tutundu annesine inanıyorum

Merhaba canım pozitif düşünmen çok çok güzel inşallah sonucunda böyle pozitif olur yaşarsın o güzel sevinci Allahın izniyle

İnşallah Diloşumm pozitif arkadaşım benm cümlemiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşuruz inşallahhh Senin dondurulmuş var mıydı kuzumm ??

İnşallah Diloşumm pozitif arkadaşım benm cümlemiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşuruz inşallahhh Senin dondurulmuş var mıydı kuzumm ??

Aminn inşallah kuzucum benim Yok maalesef canım 2 tane kalmıştı dondurulmuş onunlada olmadı artık sıfırdan başlanacak buda şimdiden korkutuyor beni maddi manevi çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallah ben başlamadan Rabbim kendiliğinden verir mucizemi

Haklısın kuzum zor bi süreç ama Allah sağlık verdikçe pes etmek yok devam hepimiz için aynı şey geçerli kuzum

tugken kuzum yazdım cvb vermedim nslsin :)
Görmedim canım valla kusura bakma
Iyiyim şükür. Gün sayıyorum randevu için.. sen nasılsın değerinde şükür yükseldi.lekeleri kafana takma çünkü gelebiliyor kafasına göre yeterki bebislere bisey olmasın allah korusun

Haklısın kuzum zor bi süreç ama Allah sağlık verdikçe pes etmek yok devam hepimiz için aynı şey geçerli kuzum

Öyle tabi kuzum sadece biraz zaman ve sabır gerek o minik mucizeye kavuşana kadar devam yeterki Allahım güç kuvvet sağlık versin her birimize

Bugün transfer 8. Günü hiç bir belirti Yok ve çok üzülüyorum ben

Canım öyle düşünme güzel düşünmeye çalış şuan bebeğin seninleyse senin stresinden oda etkileniyor öyle düşün ve belirtilerede kesinlikle hiç takılma olsa bile ilaçlardan oluyor zaten kaçıncı gün embriyosuydu ne zaman test günün kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın

Aminnn inşalllah canm
Yumurta toplamımin 3. Günüydü transferim iptal oldu embriyolar donduruldu kaçıncı gün donduruldu bilmiyorum cnım
Dondurulmuş embriyo transferim oldu
12.haziran test günü
Ağlamamak İçin zor tutuyorum kendi mi kendime de kızıyorum neden bu kadar olumsuz düşünüyorum die poofff

Hamile arkadaşlar bizlere de dua edin bolca sizler de sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Rabbim hayirlisiyla güzel haber almayi nasip etsin tüm bekleyenlere. Geçen hafta ptesi transfer oldum. İki gündür idrar testi yapıyorum çıkıyor. Hayırlısyla kan degeri nide görseydim çok zor hep merak ama bunada çok şükür . Rabbim tüm hamileler ede kucağına almayi nasip etsin ins. Sizinde güzel haberi almanız dileğiyle. ..

Elimde değil içime mi doguyor diyorum
İnşallah inşallah ben yanlış düşüyorumdur
Rabbim nasip etmiştir
Cnm seni çok iyi anlıyorum ama kendimiz i uzsekde zamanı gelmemiş se Rabbim öyle uygun gormusse elimizden bişey gelmez. Dua etmekten başka. Ben ilk olumsuz tup bebeğim de sabahtan aksama kadar Ağlamış tim. Cok umutlanmistim ama olmadı. Gözlerim davul gibi şişmiş ti gece acisindan uyuyamadim. İnş senin olumlu olur bu defa ama olmasada pes etme.Bak bnm bu defa idrar testinde çıktı. İnş devamıda gelir.inş sende o mutlulugu yasarsin. Dualarim hepimiz için.

Amin inşallah canm
Gerçekten mi kendi mi dinliyorum sürekli
Ağlamamak İçin zor tutuyorum kendi mi yine mi olmadı die
Valla canım hıc olmadığını benim kaşık ağrısı batma vs. Hatta son gün evi temizledim eğilip bükülüp:) ahh kafam ah. O yüzden hıc takılma belirtilere arayan kadar yaşamayanda var.insallah olmustur tutunmuştur minigin yâda miniklerin sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…