cok sagol kuzum benim. Rabbim gönlüne göre versin insallh bişey yoktur sifirlansinda sende rahatla kuzum dualarmm hep szinleee♡♡

Canım benim adetim normal zamanda gelmişti ama operasyondan sonra kanamam vardı zaten. Ben 3. Adetle başladım tedaviye

Kuzum senin için çok dua ediyorum Daha iyiyim ağrılarım azaldı cuma günü bebişleri görmeye gidicez

Maşallah canım benim gayet güzel artmış hep böyle güzel devam etsin inşallah tekrardan verecek misin
Canım doktorumla görüştüm 18 haziran da çağardı gidene kadar jel kullanıcam başkada birşey yok kullandığım darısı herkesin başına inşallah

Canım benim adetim normal zamanda gelmişti ama operasyondan sonra kanamam vardı zaten. Ben 3. Adetle başladım tedaviye

Teşekkür ederim doktora sordum gün normal, adet olabilirsin sorun yok dedi. Transferi de bir sonraki adetinde yapalım diyor ama erken mi emin olamadım. İnsan süreç bu kadar zor olunca riske atmak istemiyor

cok sagol kuzum benim. Rabbim gönlüne göre versin insallh bişey yoktur sifirlansinda sende rahatla kuzum dualarmm hep szinleee♡♡

Allah razı olsun kuzum benim amin Aynen öyle şu kanama bitince ve değer sıfırlanınca rahatlayacağım artık inşallah

Kuzum senin için çok dua ediyorum Daha iyiyim ağrılarım azaldı cuma günü bebişleri görmeye gidicez

Canım benim Allah razı olsun Allahım kabul etsin dualarımızı inşallah Oh çok şükür çok sevindim canım benim sağ salim gör bebişlerini Rabbim yaşatmasın bir daha inşallah kuzum

Canım doktorumla görüştüm 18 haziran da çağardı gidene kadar jel kullanıcam başkada birşey yok kullandığım darısı herkesin başına inşallah

Anladım canım benim hayırlısıyla keseyide kalp atışınıda gör inşallah Amin amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Allah sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin. Böyle güzel haberler duyunca moralim yerine geliyor. Umut oluyor insana. Güzel haberlerinizi yazın lütfen :)

Teşekkür ederim doktora sordum gün normal, adet olabilirsin sorun yok dedi. Transferi de bir sonraki adetinde yapalım diyor ama erken mi emin olamadım. İnsan süreç bu kadar zor olunca riske atmak istemiyor
Canım benim doktorum biraz garanticidir 2 adet bekleyelim iyice toparlan dedi ben nolur nolmaz diye 3. Adeti bekledim 2. Adette olabiliyor

Amin cnm çok tsk ederim. İnşallah 5.güne gider bikaç tanesi. Hepiniz dualarımdasın iz. Rabbim yüzümüzü guldursun.

Bilmiyorum kuzum sayılara takılmak istemiyorum 1 tane olsun bizim olsun da insan tedirgin oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…