Elimde değil içime mi doguyor diyorum
İnşallah inşallah ben yanlış düşüyorumdur
Rabbim nasip etmiştir
Cok zor süreçlerden geçiyoruz. Güçlü olmak zorundayız. İnşallah bizlerde bi gün annelik duygusunu yaşarız kucagimiza alıp koklariz. Hamile kalıp kaybeden bazı arkadaşlar oldu öyle daha kötü diye dusunuyorum. Yani Rabbim hayırlısyla kucagimiza almayi nasip etsin. Bence önemli olan bu. Hamile kalmak la da bitmiyor ki. Bu süreç hep endişe hep merak. Allah yar ve yardımcımız olsun. Sizde kendinizi uzmeyin daha fazla.

Kızlar bende adetin 8. Günü bugun dondurulmuşların transferi hakkında görüşmeye gittim. Miyom ve polip olduğunu rahim duvarı kalinlastiginda bir daha bakacağını söyledi. Histereskopi yolu görünüyo olabilir bana. Transferim baya gecikecek bu gidisle

Amin canm inşallah Rabbim isteyen herkese bana da nasip etsin pes etmiyorum Allah büyük hep bi umudla yola çıkıyorum bu 3 denemem ama üzülmeden insan yapamıyor beni elimden geleni yaptım diyorum aama içim öle demiyor sanki

Allah razı olsun canım sağol amin inşallah içimdedir bebişlerim Rabbim nasip etmiştir ben de kendime boşuna üzülmüşüm die kızarım inşallah

Her zaman demişimdir olmaması zor ama olup da kaybetmesi daha zordur Allahım hiç kimseye yaşatmasın amin
Allahım büyük inşaallah herkese nasip eder

3. Denemen olduğunu bilmiyordum cnm inş bu son olur. Gercekten zor. Senin için dua edicem. İnş Rabbim sanada yavrunu nasip eder cnm. Bende tedirginim nasıl olcak nasıl gidecek diye.inş hakkimzda hayırlısı olur herseyin.

Herkese merhaba..Bugün 8.günümdü, dayanamayıp idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm şükürler olsun :)) Henüz çok erken olduğu için tam sevinemiyorum, eşim dışında kimseye söylemedim bile..yarın sabah gidip kanda baktırıcam, inşallah güzel devam eder..Bir önceki denemem 7 haftalık düşükle sonuçlandığı için tedirginliği atamıyorum üzerimden..
Allah herkesin gönlüne göre, en hayırlısını versin

Olmadı kızlar
Bugün çok hafif bir kanamayla doktora gittim. Bu kez alttan baktı ama malesef kese bomboş, üstelik 6+2idim bugün.
Sanırım hala şoktayım. 18mayıs günü yaptığım idrar testiyle dünyalar benim olmuştu. Sonra yüksek çıkan ve çok güzel katlayan hcg Değerlerim....
Hepsi boşmuş hepsi, bir bebek yokmuş içimde

Tebrikler bende yarın kan vericem. İNS güzel değerler görürüz. Bende idrar testi yaptım iki kez. Hayal gibi çok güzel bi duygu. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin.

Allah yardımcınız olsun zor süreçler bende geçen yıl yaşadım boş gebelik.8 haftaya kadar bekleyip kürtaj olmuştum. Sabrın bol olsun.rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı gebelik yasatsin

kızlar selam bi sorum olucak
ben transferin 5. günü dayanamayıp kan testi yaptırmıştım sonuc 18,64 idi
7. günü 61 küsür idi
ve 11. gün 216 çıktı. çift embriyo koydurmştuk. dün doktora gittik değerler tek gibi dedi. henüz kese vs için bakmadı vajinadan falan. böle olup da ikize dönen var mı ??? sanki dğerler tek değil gibi de... tabiki çok şükür bin şükür Allahın verdiği her türlü kabulümüz fakat insan merak ediyor

Amin inşallah canm Allah razı olsun
Allah isteyen herkese nasip etsin canım inşallah

GöZün aydın çok sevindim inşallah kan değerin de yüksek çıkar sağlıkla nasp olur bebeğin
Günümüz aynıydı sanırım benim de 8.günüm ama yapamıyorum tahlil heyecan stres bitirecek beni
Hiç belirti Yok die yedim kendimi

Kizlar hayirli sahurlar size birsey sorucam benim e2 yuksek oldugu icin bu ay transver yapilmadi adet olunca tekrar baklim dediler ama benim adetim hep duzensiz kendi kenime olamiyorum sizce diger adetimle arasini kac gun hesaplayim ortalama olarak bide olmayinca tarlusal mi icmem lazim yine

Ozellikle Dlk2606 sana sormak istedim senin bilgin vardir

tugken Dykdyk kinalikadin Dlk2606 kizlaaaar nasilsinizzz hatirladinizmi beni. Diger arkadaslarin adi aklima gelmedi yazamadim.Uzun zamandir giremedim sonradan da bildirim gelmeyince kaybettim bu sayfayi simdi tesadufen onume cikti. tugken seninle ayni zamanda gidiyorduk cinsiyetini ogrendinmi bi sikinti yoktur insallah. Benim bebislerden biri rahim agzini kapamis cok asagidaymis kanama oluyodu arada istirahat verdi. Buyudukce yukari cikmasi gerekiyormus. Bol bol dua edip yatiyorum. Sizlerdende guzel haberler alirim insallah

Bende iyiyim canım sağol geçen hafta sorunlu geçti bizimde biraz 2 gün hastanede yattım şimdi evde istirahatteyim. Sanada çok geçmiş olsun bol bol dinlen dikkat et kendine. Bebişlerin cinsiyeti neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…