Maşallah canım inşallah kanda da iyi bir değer görürsün gerçi 8.günde idrarda bile çıktıysa değerin yüksek gelebilir çok sevindim adına bize de dua et

İnan ne yazacam bilemedim gözlerim doldu ne zor süreçler bunlar ya yapacak bir şey yok kuzum gebe kalabilmende büyük başarı inan bana daha sonraki denemelerinde yine gebelik elde edeceksin bu defa bebeğini görerek inanıyorum buna. Bugünleri neler yaşamışım diye kucağında bebeğinle tebessümle hatırlayıp geçeceksin inşallah

Bizde seni merak etmiştik kaç defa etiketledik yazdık tık yokAllah yardımcın olsun yat dinlen bol bol doğurana kadar böyle bu bebekler böyle çektirir işte adama dayanacağız

Düşük değerle ikiz olan var yüksek değerle tek olan da :) benim 8.gün 114 10.gün 308 12.gün 896 en son 3396 gördük ikiz çok şükür :)

önemli değil kuzum inşallah hayırlı saglikkli olur hepimiz icin rabbim bizi de beveklerimizide korusun canım.bizde iyiz Dinleniyorum yarın kontrol gtcez insallh sıkıntı olmaz şu kalp atışınıda duysam rahaatliycam :)

Kızlarr progestan kullanan varmı bugün başladım ben kahverengi akıntım lekelenmem var normal mi sizce?
Kuzum bnde kullanıyorum 3×1 normal kahverengi gelmesi korkma ama vajinada kullanıyorsun dibe kadar ittirmen lazım yarım saat yatman lazım fitilin geri gelmemesi için kuzum :)

Inşallah duyacaksın canım benim. Kaç oluyorsunuz yarın peki. Emin ol duyduktan sonrada rahatlamicaksin çünkü kasık batmaları alt karın ağrısı falan başlayacak acaba bisey mi var bisey mi oldu diye tedirginlik devam edecek

Canım merhaba hatirlamazmiyim sürekli etiketledik seni merak ettik kızlarla ama gelmemiş bildirim .neyse ki iyisin. Bende iyiyim şükür herşey yolunda devam ediyoruz . Ikizlerin hayırlı olsun yeni öğrendim. Sagsaglim kucagimiza alalım herbirimiz inşallah.ayin 18 inde gidiyorum cinsiyet ve 3lu tarama için canım sen öğrendim mi

Normal canım opu işleminde oluşan kanama içerde kuruyor sonra geri geliyor progestanla lekelenme de normal işlemden dolayı
İğne olarak verdi bana doktorum canm çok ağır bi iğne oturamıyorum gece sürekli uyandım gaz sancısı gibi şişti karnm bu iğneden çekeceğim var gibi Allah yardımcımz olsn ah sağlıkla kavuşsaydık evlatlarımza

Kuzum bnde kullanıyorum 3×1 normal kahverengi gelmesi korkma ama vajinada kullanıyorsun dibe kadar ittirmen lazım yarım saat yatman lazım fitilin geri gelmemesi için kuzum :)
Kuzum ben iğnesini kullanıyorum mahfetti beni ilk günden çok ağır bi iğneymiş

Doktorun planlaması gereken bir durum diye düşünüyorum

Bilmiyorum canım, artık gerçekten gücüm yok. Çünkü ben eşimde varikosel olduğunu öğrendiğim günden beri yani 4 yıldır , eşimin ameliuatıyla başlayan akabinde bendeki rezerv azlığını öğrenmemle devam eden bu süreçte, kimselere anlatamadan tek başıma mücadele etmekten, araştırmak tan o kadar yoruldum ki. İnan şuan sadece ölümü düşününce huzur buluyorum. Diyorum ki orada bunların hepsi anlamını yitirecek. Artık doktorlara da güvenmiyorum.
İçinizi karartmak istemezdim ama şuan tek içimi dökebildiğim yer burası

Bende kullanıyorum iğnesini aynı şeyleri yaşıyorum ağrıdan mahvoldum. O zaman senin büyük ihtimal opu işleminden leke geliyor normal kuzum

Canım böyle olumsuz düşünürsen bebeğinde etkilenir güzel düşünmeye çalış kendini dinleme başka şeylerle oyalanmaya çalış inşallah alacağız güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…