Canım hiç üzülme sorunların farkedilip çözülüp yapılması senin için daha iyi tutma olsalığı yükseliyor öyle düşün geç olsun güç olmasın sende gün saymaya başlarsın en kısa zamanda inşallah

Benim canım yaa bende aynı duyguları yaşayıp duruyorum ama ne yapalım bu bizim sınavımız keşke elimizden bir şey gelse ama yok yokBende çok çabaladım inan artık halde kalmadı etrafımda ki insanlara belli etmemek için uğraşıyorum milleti mi takacaksın kendi derdine mi düşeceksin insan şaşıyor o kadar zor ki seni çok çok iyi anlıyorum

Merhaba canım çok sevindim inşallah kan da da güzel değerler çıkar Rabbim bu sefer sonuna kadar devam ettirsin kucağınada al inşallah sağlıkla haber ver bizede sonucunu ferah tut içini inşallah bu sefer hiçbir sorunla karşılaşmazsın

Canım inan şuan şok oldum bu kadar güzel devam ederken böyle olması.. Seni öyle iyi anlıyorumki şuan kuzum inşallah Rabbim tekrardan sağlıklı bir şekilde nasip eder. Dualarımda olacaksın her zaman Ahmet Hoca ne dedi bu duruma bekleyecek misiniz yinede Allahım sana sabır ve dayanma gücü versin inşallah.

Evet canım insan merak ediyor ama inan değerlerden hiç belli olmuyor o çok çok yüksek çıkanın tek düşük çıkanın ikiz olabiliyor ancak kesede anlaşılır inşallah gönlüne göre olur

Sağol canım. Allah senin yüzünü güldürsün inşallah. Çevre faktörü çok önemli evet. Bizim toplum bu konuda insanı rahat bırakmıyor sürekli didikliyor. Sen kendini toplasan bile yaranı deşecek birşey yapıyor mutlaka. Alıp başımı tıpkı rumuzumda olduğu gibi Birkendimi alıp gitmek istiyorum.

Ozellikle Dlk2606 sana sormak istedim senin bilgin vardir

Canım benimde bir ara gecikmişti adetim doktorum tarlusal kullanmamı olunca gelmemi söyledi günü farketmiyor zaten ne zaman olursan 2. günü gidebilirsin ama yinede doktoruna sor derim bazen uyarmayalım kendiliğinden ne zaman olursa diye de düşünebiliyorlar

Ben de şok oldum dilek inan. Yere çakıldım resmen. Değerler çok yüksek çıkmıştı çok. Güzel katlamıştı. İşin diğer bir kötü tarafı da sanırım kürtaj olmak zorunda kalacağım. Çünkü o dünki hafif kanamadan sonra tamamen kesildi. İlaçları da bıraktım ama tık yok. Kanamayla kendisi atmazsa mecbur kürtaj olcak çok korkuyorum

Canım benim hoşgeldin özlettin kendini çok şükür iyiz hepimiz Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını çok sevindim iyi olmanada Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin yaz arada özletme kendini

Kuzum ben iğnesini kullanıyorum mahfetti beni ilk günden çok ağır bi iğneymiş

Ha iğneyse onun etkisi değildir kuzum opudan kaynaklı bir akıntıdır Allah yardımcın olsun kurtulamıyoruzz iğnelerden inşallah değer çektiğimiz zorluklara aradılar mı tekrar hastaneden

Bazen eşime diyorum şöyle uzaklara gitsek dönmesek..Hangi birini düşünecez yumurta oluştu mu döllendi mi 3.güne geldi mi 5.güne gider mi tutar mı tutsa bile ya düşerse ya kalbi durursa ooof bitmiyor ki ne zor ne ağırmış şöyle normal yolla gebe kalanlara diyorum ne şanslısınız kıymetini bilin biz neler çekiyoruz...Allah sana da sabır güç versin inşallah bir daha ki denemende anne olman nasip olur

Günaydın can kızlar kan verdim. Dualarinizi bekliyorum. Çok korkuyorum inş değer iyi çıkar.

Günaydın canım benim ben baştan beri inanıyorum biliyorsun ve bugünde çok güzel değerler alacaksın Allahın izniyle inşallah dualarımdasın kuzum

kuzu neden olumsuzsun pozitif ol insallh inşallah gzel haberler vereceksn :)
Amin inşallah canım
Canım böyle olumsuz düşünürsen bebeğinde etkilenir güzel düşünmeye çalış kendini dinleme başka şeylerle oyalanmaya çalış inşallah alacağız güzel haberlerini

Amin inşallah inşallah az kaldı Allah’ın izniyle inşallah

Ya ben sana kıyamam canım benim inan çok üzüldüm okuduktan sonra elim ayağım titredi cümleler boğazımda düğümlendi sanki Allahım hakkında her zaman en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah. Evet çok zor bu yaşadıklarımız ama atlatacağız bunlarıda bak göreceksin güçlü insanlarız biz inşallah kanaman başlarda kürtaj olmak zorunda kalmazsın canım benim dualarım seninle Allahım en kısa zamanda güldürsün yüzünü hiç korkma ferah tut içini inşallah gerek kalmayacak belkide iğne falan verir kendiliğinden düşmesini sağlar kürtaj son çare oluyor genelde Allahım yardımcın olsun güzel arkadaşım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…