Inşallah kuzum bana senin demiştin banu hocanın programını ondan baktigimda 7+2 gözüküyor ama benim değerin 2527 pazartesi dr daha değer çok yüksek değil ondan minnacık dedi cumaya betlesir dedi cok korkuyorum bebeğime bsry olacak diye rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın. Sen keseyi görmeye gittiğinde değerin kaçtı?

Tamam canim benim haklisin bi doktora danisiyim cok tesekkur ederim sen nasil oldun biraz daha iyisin dimi canim

Tamam canim benim haklisin bi doktora danisiyim cok tesekkur ederim sen nasil oldun biraz daha iyisin dimi canim

Canım benim ne demek Çok şükür kuzum her geçen gün daha iyi oluyorum aklıma geldikçe üzülüyorum ama Rabbim böylesini hayırlı görmüş ve inanıyorum daha güzeli beni bekliyor hepimiz kavuşacağız yavrularımıza Allahın izniyle

Canim bende seni merak ediyordum degerlerin yukselmesini istiyordun en son okudugumda cok sukur yukselmis bebegini gormussun insallah hersey gonlunce saha iyiye gider

Aynen oyle kuzum inancimizi hic kaybetmeyelim hepimizin tek tek guzel haberlerini alalim insallah valla artik aliskanlik oldunuz benimde icin uzun zaman girmezsem merak ediyorum ne yaptilar diye

Aynen oyle kuzum inancimizi hic kaybetmeyelim hepimizin tek tek guzel haberlerini alalim insallah valla artik aliskanlik oldunuz benimde icin uzun zaman girmezsem merak ediyorum ne yaptilar diye

Öyle canım benim amin amin inşallah Allahım kabul etsin her birimizin dualarını Evet kuzum tanımadan sevdik birbirimizi güzel arkadaşlıklar edindik inşallah yavrularımız oluncada onlarla ilgilide konuşacağız burada Allahın izniyle

kinalikadin Kuzum benim günaydın ne yaptın nasılsın hastaneye bugün mü gidecektin
Of dileğim ya aynen inan gitmeye korkuyorum gidince öğrenecem 5.güne gitmişler mi diye. Korku var bir yandan da diyorum tutmayacaksa hiç transfer olmasın daha beter üzülmeyim hayırlısı kuzum

Hayırlı sabahlarrrrr canlarımmmmm nasılsınız bakemmmmm. Ne var ne yok ben giremeyeli :))

kinalikadin kuzummmmm transfer günün belli oldu muuu cancağzımmmm, al artık şu yavrucaklarınıdaaa üşümesinler sensizzzzz. O güzel yüreğinde huzurla uyusunlar artık

Dlk2606 tatlımmmmmmmmmmmmm iftarda yemelere doyamadığımmmmmm nasılsınnnn bakemmmmm. Yeni umutlar var mı ufuktaaa, benimmm pes etmeyen imanlı dostummm

Egehanezra fıstıkkkkkkkkk nabersinnnn bakimmm, iyice kussss gebe kalamadığın günlere inaaat :))) şakaa şakaaa hep iyi ol canımın içiii

Of dileğim ya aynen inan gitmeye korkuyorum gidince öğrenecem 5.güne gitmişler mi diye. Korku var bir yandan da diyorum tutmayacaksa hiç transfer olmasın daha beter üzülmeyim hayırlısı kuzum

Canım kıyamam sana Allahım korktuğunu yaşatmasın inşallah güzel haberler al Allahın izniyle seninle dualarım inşallah transferin olacak ve sımsıkı tutunacak yavrun canım benim

Insallah o gunlerde gelecek canim bu arada nerelisin hic tanisma firsarimiz olmadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…