Kuzucum benim güzel pozitif arkadaşım çok şükür iyiyim. Umutlar her zaman var şükür Allahıma Sen nasılsın bakalım canım benim neler yapıyorsun

Egehanezra fıstıkkkkkkkkk nabersinnnn bakimmm, iyice kussss gebe kalamadığın günlere inaaat :))) şakaa şakaaa hep iyi ol canımın içiii
iyim tatlım sen nasılsın: ;-) valla yarını iple çekiyorum değer daha dsuk 7haftaliga göre kese minnacık bide inat olsun diye hep idrar testi alıp yapcam diyodum onuda yaptım rahatladım sen nasılsın canımmmmm♡♡♡♡♡

6400 dü kuzum 4000 den sonra görünüyor ama genelde sende göreceksin büyümüş bir şekilde içini ferah tut canım benim
anladım Kuzum salı gunu gittiğimde dr çıkmıştı başka dr baktı dedi cumaya 5000 olur özakman karından gözükür inşallah gözükür bi aksilik çıkmaz ♡♡

Canım ben keseyi görmeden 4 gün önce 2009 du .keseyide transfer günündeen 1 hafta sonra gördüm. Kalp atisinida tekrar 1 hafta sonra .degere takilma gözükecek mutlaka

anladım Kuzum salı gunu gittiğimde dr çıkmıştı başka dr baktı dedi cumaya 5000 olur özakman karından gözükür inşallah gözükür bi aksilik çıkmaz ♡♡

Sen hiç stres yapma kuzum aynen öyle iyice yükselir ve görünür karından görürsün küçük keseni

Ha iğneyse onun etkisi değildir kuzum opudan kaynaklı bir akıntıdır Allah yardımcın olsun kurtulamıyoruzz iğnelerden inşallah değer çektiğimiz zorluklara aradılar mı tekrar hastaneden
Amin kuzum amin valla ne zor bi dönemmiş . Yok kuzum bugün arayan yok henüz dün 4 tane döllenen var demişti bugünde gelişimleriyle ilgili bilgi verecekler inşallah kaliteli olur yavrularımm Sen nasılsın canm benmm herşey yolunda dimi

Bende kullanıyorum iğnesini aynı şeyleri yaşıyorum ağrıdan mahvoldum. O zaman senin büyük ihtimal opu işleminden leke geliyor normal kuzum
Çok ağrı bi iğne yaparken zaten yakıyor canmm gece de bayaa ağrılar oldu. Senin ne zaman transfer kuzucum ?

Aynen öyle kuzum belkide ben inanıyorum ama güzel değerler alacağına
Inşallah kuzum netten araştırdım karından gözükmesi icin 5000 olduğunda cagrıyorlarmis diyo vajinadan gzukmediyse korkmayın bebeginiz henüz çok kcuktur inşallah sorunu olmaz. Kuzummmm♡♡

Zor kuzum zor inşallah bu çektiklerimize değer Anladım kuzum hepsi çok kaliteli olacak Allahın izniyle inşallah canım benim Çok şükür iyiyim kuzum her geçen gün daha iyi oluyorum inşallah hepimiz kavuşacağız yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…