Bıktım valla iğnelerden ama napalım mecbur işte evlat için
öyle deme kuzum benim bebek için değer benim ignem baya ağırdı bide belimde sorun var benim kasılıp kliyordu ama mecburdum. Sende bebeğim icin katlancan ve pozitifi alcan :) ne durumdalarmış haber varmı?♡♡

Inşallah kuzum netten araştırdım karından gözükmesi icin 5000 olduğunda cagrıyorlarmis diyo vajinadan gzukmediyse korkmayın bebeginiz henüz çok kcuktur inşallah sorunu olmaz. Kuzummmm♡♡

Aynen öyle kuzum benim hiç korkma stres yapma bebeğinde etkilenmesin güzel düşün güzel olacak herşey inşallah canım benim

Ayyy hadi inşallah. Gözün aydın diyeyim şimdiden. Ayın kaçında oldu transfer. Ben de tam 1 hafta sonra oldum senden galiba. 4 haziranda. Bekleten herkese güzel haberler inşallah.

Kızlar transferden sonra 4. Günüm. Bugün kasiklarimda baskı var ve sol ayağıma gidiyor ve ayağım uyuşuyor. Hiç böyle bir şey yasayan var mı? Iyi mi kötü mü bilemedim ama bu ağrılar miniklerimin annesini sımsıkı tutmasının habercisi olduğuna inanıyorum

Yok canm henüz haber dün bu saatlerde aramışlardı ararlar heralde birazdan

Canım bende yaşadım 4. günümden sonra kasıklarımda baskı ve anlık batmalar belirtilere yinede çok takılmamaya çalış ama böyle pozitife yorup güzel düşünmen çok çok iyi inşallah bebeğim seninledir ve güzel sonuçlar alırsın

benimde 5. güne kadar birşey yoktu 5. günden sonra sol kasık ağrısı ve kramplar oldu..çok şükür pozitif aldım.. umarım sende alırsın

Birsey sorucam ben benim ilk transferim 3 gün embriyosu ikinci transferim 2 gün embriyo ile oldu
İkisi tutmayınca hastene embriyo kalitesiz dedi
BiZde başka hasteneye gittik 3.gün arayıp kandegriniz yüksek transfer iptal embriyo donduracağız dediler şimdi benim embriyom kalitesiz olsa dondurulmaz dı demi ya da hastane bunu önemsemedi mi diğer transferlerde kalan embriyolar dondurulmadı bile
Dayanıklı degil die kafam allak bullak transferim 9. Günü kendimi olmadığına inandırmış biz vaziyet de neden arıyorum sürekli

Canım aradılar 3. gün embriyosu yarın transfer edilecekmiş 5. güne gidemediler şuan ağlıyorum çok kötüyüm

Kuzum hayır sakın ağlamak yok bak burda sende okudun 3. gün olup tutanları üstelik 5. günden daha fazla inanıyorum ben sımsıkı tutunacak yavrun kaç tane transfer edilecek? Benim güzel arkadaşım üzülme herşeyin hayırlısı demekki böylesi hayırlı olacak senin için hep dualarımdasın kuzum yarın al gel yavrunu Rabbim 9 ay boyuncada ayırmasın sizi inşallah

Kuzum çünkü kendini başka şeylerle oyalamayıp sürekli araştırma yapıp düşünüyorsun o yüzden de negatif düşüncelere kapılıyorsun hep hiç merak etme zaten kalitesiz olsa dondurmazlar yapmazlar böyle birşey gelişimine göre takip edip karar vermişlerdir transfere kuzucum kötü şeyler getirme aklına

Transferim oldu canm
Mecbur donduruldu transfer olacağı günlerde E2 çok Yüksel di iptal edildi o gece de hasteneye kaldırdı eşim ohss oldum 4 gün hastenede kaldım

Transferim oldu canm
Mecbur donduruldu transfer olacağı günlerde E2 çok Yüksel di iptal edildi o gece de hasteneye kaldırdı eşim ohss oldum 4 gün hastenede kaldım

Evet kuzum hatırladım ohss olduğunu yazmıştın. Şimdi o zaman iptal oldu kaç tane dondurulmuştu ve kaç tane transfer edildi. Transfer edilende 2. gün embriyosu mu canım

Canım aradılar 3. gün embriyosu yarın transfer edilecekmiş 5. güne gidemediler şuan ağlıyorum çok kötüyüm
Canım ya stres yapma hiç olacak de. Niye ağıyorsun sanki 5. Gün olunca kesin tutacak diye bir kanun mu var. Benim de 3. Gündü ama transfert iptal oldu 2 ay önce dondurdular 4 tane hepsi de çok iyi kalite. 4 haziranda transfer oldum ve ben tutunacağını biliyorum kendine kısacaksın sonra boşa ağladım diye. Güzel düşün güzel olsun umutsuzluğa yer yok bizim dünyamızda

Canim benim..seni cok iyi anliyorum..zqten doktora hemsireye vs guvenmeyeceksin..
Ben Rabbim ilacim da, tedavim de, doktorumda sensin..Isimi sana havale ediyorum.. dedikten 2-3 ay sonra hamile kaldim...oncesinde 8 yildir bir kez bile hamile kalamamistim..4 defa tüp denemistim.ameliyatlar kürler cabasi..diyecegim o ki sadeceALLAH...

Kesinlikle çok doğru Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah o güzel minik mucizeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…