kızlar şimdi doktordan geldim tüp bebek öncesi hazırlık aşamasındayım amh düşüklüğüm var biosteron 25 mg yazdı günde 2 kez kullanacakmışım bir kutu yeter dedi adetin 2. günü çağırdı adet bitiminde de histereskopi yapacakmış sonra 2 ay bebeğide benide unut tatile falan çık yüzde 70 hamile kalacaksın bu takviye ve işlemlerle olmazsa eylül de gel tüp bebeğe başlayalım dedi bu ilaç ve işlemler faydalı olur mu acaba gerçekten histereskopi den sonra hamile kalan var mı doktorum şansın çok dedi inşallah öyle olur

Evet kuzum hatırladım ohss olduğunu yazmıştın. Şimdi o zaman iptal oldu kaç tane dondurulmuştu ve kaç tane transfer edildi. Transfer edilende 2. gün embriyosu mu canım

3 gün dondurulacak die aramışlar dı 6 tane dondurulmuştu 2 si transfer oldu canm

amh kaç canım? bende kullandım biesteron yumurta kalitesini arttırdığını söylemişti doktorum benim amh 0.50 günde 3 defa kullanıyordum

Hani 5 in şansı yüksek ya ne bilim canm kalitelerini bilmiyorm sormadm kafa gitti yarın sorarm artk hocaya. Allahım nasip etsn hayırlısyla ne diyelim..

3 gün dondurulacak die aramışlar dı 6 tane dondurulmuştu 2 si transfer oldu canm

Anladım canım bence olumsuz düşünmeni gerektirecek hiçbir durum yok Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur bol bol dua ederek rahatlamaya çalış canım benim İnşallah yavruların bırakmayacak seni

Evet canım haklısın. Ben şunu anladım ki hiçbir teknoloji allahın insan vücuduna verdiği gibi kusursuz olamaz.
En güzeli doğal gebelik. Çok isterdim çok. Allah sağlıkla kucağında göstersin canım.

Altın kızlarım hadi akıl verin bana yarın dr gidince çikolata alcam dgitilsin diye asistan vercem dr ne alsam şöyle gzel hediye masasına koysun diye?

böyle bişey olurmu?

Canım denemekte fayda var ben çok duydum histereskopiden sonra hamile kalanı ama yapman gereken en önemli şey kafandan bebek düşücesini atmak ve stres yapmamak inşallah tedaviye başlamana gerek kalmadan kendin hamile kalırsın

Altın kızlarım hadi akıl verin bana yarın dr gidince çikolata alcam dgitilsin diye asistan vercem dr ne alsam şöyle gzel hediye masasına koysun diye?

Eki Görüntüle 2154784 böyle bişey olurmu?

Daha resmi birşey alabilirsin kuzum doktora alacaksan asistanına olabilir ama böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…