Nasp
Anladım canım bence olumsuz düşünmeni gerektirecek hiçbir durum yok Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur bol bol dua ederek rahatlamaya çalış canım benim İnşallah yavruların bırakmayacak seni

Nasp canm bakalım nasip de varda olacak inşallah

Ben bi yerde okudum rahim girişi acıksa gebelik yokmuş rahim girişi kapalıysa gebelik varmış die
Saçma geldi biraz ama böle birsey duyan var mı
Ben test yapmadığım İçin dışarı ya çıkamıyorum da
Net de araştırırken bunu okudum

Öyle kuzum hayırlısı olsun inşallah Evet canım bende duydum bunu ama uygulamadım hiç eski zamanlarda da zaten bu şekilde anlaşılıyormuş hamile olunup olunmadığı dokununca anlıyorlarmış deneyenler var ama bilemedim

Günaydın canım benim ben baştan beri inanıyorum biliyorsun ve bugünde çok güzel değerler alacaksın Allahın izniyle inşallah dualarımdasın kuzum
Cnm sonuç çıktı aldım. 527,5 çok mutluyum. Allahım binlerce şükürler olsun. İnş kucağıma almak nasip olur. Hepinize duaciyim. İyi ki varsınız. .

Cnm sonuç çıktı aldım. 527,5 çok mutluyum. Allahım binlerce şükürler olsun. İnş kucağıma almak nasip olur. Hepinize duaciyim. İyi ki varsınız. .

Ohh çok şükür kuzum benim rahatladım şimdi maşallah kaçıncı günündü bugün değerin çok güzel çıkmış acaba ikiz annesimi olacaksın inşallah çok sevindim canım benim Kat kat artmaya devam etsin inşallah

Saol cnm Allah razı olsun . Çıktı 527,5 çok şükür bin sükur. . Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin. Sizin sorun neydi? Transfer olan embriyonun kalitesi neydi acaba??

Cnm 10.günüm. Allah razı olsun sizlere moral buldum. Bnde inanamadım değeri görünce maşallah. 5.gün tek embriyo konuldu ama inş hayırlısı olur cnm bnm .

Cnm 10.günüm. Allah razı olsun sizlere moral buldum. Bnde inanamadım değeri görünce maşallah. 5.gün tek embriyo konuldu ama inş hayırlısı olur cnm bnm .

Oh maşallah çok çok güzel bir değer kuzum Allahım devamınıda getirsin sağlıklı bir şekilde sıkıntısız güzel bir hamilelik olsun inşallah herşey gönlüne göre olsun kuzum benim

Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin. Sizin sorun neydi? Transfer olan embriyonun kalitesi neydi acaba??
Allah razı olsun cnm. Bnm 1 buçuk yıl öncesinde sol tup laporoskopi var. Sivi birikimi olduğu için ameliyat oldum.2 olumsuz aşılama 1 olumsuz tup bebek denemem oldu. Sebepsiz infertilite cnm. Embriyolog grade 1 yani 1.kalite 5.gün embriyosu olarak bildirdi konustugumuzda Rabbim sizlere de nasip etsin. İnşallah.

Oh maşallah çok çok güzel bir değer kuzum Allahım devamınıda getirsin sağlıklı bir şekilde sıkıntısız güzel bir hamilelik olsun inşallah herşey gönlüne göre olsun kuzum benim
Amin dileğim . İnş sende yakinda böyle güzel haber vercek sin cnm. Ben inanıyorum ve hep dua ediyorum hepinize damla ya sana ismini bilmediğim diğer arkadaşlara... hayal gibi muhteşem bi duygu .Allah kucagimiza almayi nasip eder inş.

Bende merakla okuyorum ama anlamadım nasıl olduğunu

Çok sevindim canım masallah Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin amin inşallah canım benim Allah razı olsun hepimizin dualarını kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…