Kızlar en erken kaçıncı gün teste başladınız? 5. Gün embriyosu için en erken ne zaman baksak çıkar acaba zaman geçmiyor meraktan ölcem
5.gün başka bir sebeple hastaneye gittiğimde kan vermiştim negatif çıktı. 7.gün sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı :)

Tarif etmiyor mu nasıl yapıldığını kuzum yazmıyor mu bende okumuştum birkaç yerde çünkü

Yazıyor da ben anlamadım sanırım.
Biri boşluk olur diyor digeri yumuşak birsey değer diyor
Biri rahim ağzı açık olur diyor
Digeri rahim girişi kapalı
akşam fitilimi atarken bakım bari

amh kaç canım? bende kullandım biesteron yumurta kalitesini arttırdığını söylemişti doktorum benim amh 0.50 günde 3 defa kullanıyordum
AMH 0,70 çıktı canım 25 mg lık günde 2 tane alıcam 1 kutu kullansan yeter dedi sonra da destek olarak iğne vereceğim dedi ama onun ne olduğunu bilmiyorum

amin canım inşallah evet doktorum da senin dediklerini söyledi histereskopi den sonra eylül e kadar bebekle ilgili herşeyi çıkar kafandan yazı güzel geçir dedi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım aradılar 3. gün embriyosu yarın transfer edilecekmiş 5. güne gidemediler şuan ağlıyorum çok kötüyüm
Canım benim hiç moralini bozma en azından transfer edilebilecek embriyon var hem niye 3. Gün embriyosunu kötü düşünüyosunuz hiç anlamıyorum tunacağı varsa o da tutunuyor sen stres yapmamaya bak

5.gün başka bir sebeple hastaneye gittiğimde kan vermiştim negatif çıktı. 7.gün sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı :)
Benimde bugün 5. Günüm sağ kasıgıma bazen bir agrı giriyor bugün sabah uykumdan uyandım düşünün her zaman Yok ama arada girince de baya acı veriyor bide göz kararması oluyor arada o kadar bunlar beni meraklandırdı zaten çok rahattım aslında

Bi de bana sor 9. Gündeyim test yapamıyorum Çatlıycam belirtim de Yok die durup durup ağlıyorum
Bende bugün 5. Gündeyim 9 gün olsam kesin yapmıştım korkma ver çıkar bence ilaçların etkisi falan diyolar ama doktorum bi haftaya ilaç etkisi falan kalmıyo zaten o zamana sonucu etkilemez kesin sonuç verir dedi bana 10. Gün yapmamı söylemişti. Dünden beri sağ kasık agrısı ve göz kararması şikayeti beni meraklandırdı.

Yarın transfere çağırdılar canm 3. gün embriyosu transfer edilecekmiş
canım neden üzülüyorsun ki rabbim ol dedikten sonra bu forumda 2. gün embriyosunun tutunduğunu bir iki aya kadar doğumu olacak arkadaşın sonuçta nasipte ne varsa onu görüyoruz
tugken ve birçok arkadaşın hamile arkadaşın 3. gün embriyosu ile hamile olduğunu unutma
rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik sonucunda evladını kucağında göstersin inşallah

Bende iyiyim canım sağol geçen hafta sorunlu geçti bizimde biraz 2 gün hastanede yattım şimdi evde istirahatteyim. Sanada çok geçmiş olsun bol bol dinlen dikkat et kendine. Bebişlerin cinsiyeti neydi ?

Cok gecmis olsun canim cok onemli bisey yoktur insallah. Bende kanamam oldukca hastanede yattim birkac gun tedbir amacli. Insallah sorunsuz atlatiriz bu sureci.

Bizde seni merak etmiştik kaç defa etiketledik yazdık tık yokAllah yardımcın olsun yat dinlen bol bol doğurana kadar böyle bu bebekler böyle çektirir işte adama dayanacağız

Ayy canimm yaa etiket bildiriminiz gelmedi hic. Internetimde yoktu biara belkide o zamana denk gelmistir. Saglicakla zamaninda hayirlisi ile dogsunlarda artik simdiden cektirmelerine raziyim yine :)

Canim yaa bildirim gelmedi hic. Benimde haftaya randevum var. Bakalim ne diyecekler. En son gittigimde 1 kiz 1 erkege benzetmislerdi ama erken oldugu icin yanilma olabilir demisti doktorum. Bu gitmeme kesinlesir heralde. Cinsiyetten öte asagida olan yavrum insallah yukari cikmistir inan yurumeye korkuyorum. Surekli dinleniyorum zaten. 3lu tarama ikizlerde dogru sonuc vermiyormus ama bakalim isteyeceklermi benden

Allah razi olsun canim benimm cok opuyorum sizi hep birlikte guzel gunler gorelim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…