Kızlar en erken kaçıncı gün teste başladınız? 5. Gün embriyosu için en erken ne zaman baksak çıkar acaba zaman geçmiyor meraktan ölcem

Canım biraz daha sabret inşallah güzel sonuçlar alırsın ben bu denemende eşimin ısrarıyla 5. gün idrar testi yapmıştım çıkmadı ama çıkmayacağını bildiğim için hiç üzülmedim kafama takmadım 9. gün tekrar yaptım çok belirgin çıkmıştı ikinci çizgi o gün kan da verdim pozitifti sende 9. gün yapabilirsin idrar testi sabredemezsen benim gibi

Yazıyor da ben anlamadım sanırım.
Biri boşluk olur diyor digeri yumuşak birsey değer diyor
Biri rahim ağzı açık olur diyor
Digeri rahim girişi kapalı
akşam fitilimi atarken bakım bari

Evet canım boşluk olursa hiçbirşey değmezse hamilesin birşey değerse değilsin anlamına geliyor bi dene bakalım akşam aynen haber ver banada

amin canım inşallah evet doktorum da senin dediklerini söyledi histereskopi den sonra eylül e kadar bebekle ilgili herşeyi çıkar kafandan yazı güzel geçir dedi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Aynen öyle kuzum aklımızdan çıkarmak biraz zor ama başarıcaksın inşallah ve güzel haberler vereceksin bizlere Allahın izniyle amin

Bizde öpüyoruz kuzum benim amin amin inşallah

Valla aslında gayet sabrediyordum canım. Ama dün akşamdan beri kasık agrısı ve göz kararması o kadar rahatsız etmeye başladı ki test gününü öne almamak için direniyorum. Ha sorsan 5. Günde falan da yapmam en erken 7. Gün yaparım ama sizlere de soruyum dedim. Yapan sonuç Alan var mı diye

Anladım canım benim belirtilere fazla takılma yinede bazen ilaçların da etkileri olabiliyor ama kasık ağrısı ve ani batmalar bende de çok olmuştu 4. günden sonra inşallah bebeğin seninle olduğu içindir o belirtiler 5. gün embriyosu genelde çıkıyor ama bazen kişiden kişiye idrara falan geç geçebiliyor çıkmazsada üzülme hemen 7. gün biraz erken gibi

İnşallah hamilesindir ne bilim benim artık umudum kalmadı olmadığını düşünüyorum

Sanırım hastane ile alakalı bi arkadaşla tanışmıştık oda 14 gün sonra çağrılmış ben de bilmiyorum iki gün iki gündür ama bekletiyorlar işde

Hım anladım canım olabilir o zaman hastane şartları öyledir sonu güzel olsunda yeterki 2 günde beklersin

Canım hayırlı olsun çok sevindim rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar kınalı kadından haber varmı çok merak ediyorum onun için dua ediyorum bugün onun için dua zinciri yapalım hep birlikte ne dersiniz bu mübarek günlerde hiçbir dua geri çevrilmezmiş

Allah razı olsun canım inşallah sen ne güzel bir insansın Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni amin Allah razı olsun inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah

Inşallah çıkmıştır yukarıya dikkatli ol yinede her zaman kalkarken otururken falan. Ikili yaptırdık şükür sorun çıkmadı. Şimdide 3lu yapılacak bakalım.imsallah ondada bisey çıkmaz.allah miniklerimizi korusun.onlari bize bagislasin. Hayırlısıyla sağlıkla dogsunlarda cinsiyet önemli değil rabbim yardımcımiz olsun

Aynen canım çok haklısın. Embriyo gününe çok takılmamak gerek . Tedavi süresince ne kendimi ne tedaviyi ne tedaviye verdiğim cevabı hiç sorgulamadım.buda benim stresimi çok çok azalttı.sukur olsun allahım nasip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…