Benim 12. Gün bayrama denk geliyo. Test yaptırabilir miyim bilmiyorum ancak acilde falan . Kaç çıktı sonuç inşallah bebeğin seninledir
acil de yaptirabilirsin bnde öyle yaptırdım
21myis 30.40
24myis 73.78
27myis 128
30myis 662.7
4hzirn 2527.01 yarn kontrolüm var minicik kese gördüm bakalım yrin nolacak

Damla dan haber var mı kızlar ? İnş güzel haberle gelir buraya. Rabbim yardımcısı olsun. Duaciyim kuzum..
Allar razı olsun kuzum benimde transferim oldu şimdi uzanıyorum çok şükür bin şükür hala şoktayımseninde değerin süper çok sevindim maşallah yaa şükür kuzum tebrik ederim darısu bize inşallah

Kızlar kınalı kadından haber varmı çok merak ediyorum onun için dua ediyorum bugün onun için dua zinciri yapalım hep birlikte ne dersiniz bu mübarek günlerde hiçbir dua geri çevrilmezmiş
Ya şimdi okudum gözlerim doldu ya Allahım senden hepinizden razı olsunduacınım bende hep..canımmm çok teşekkür ederim bu mesajın için. Şükürler olsun transferin oldu hala inanamıyorum

Ayy kuzum çok mutlu oldum iki tane 5. gün embriyosumu transfer edildi şimdi Allahım 9 ay ayırmasın hiç hep dualarımda olacaksın canım benim Çok heyecanlı ya
Şükürler olsun dileğimm ya evet Allah razı olsun inşallah bu defa olur inan hastanede bittim dedim kesin olmayacak sonra embriyolog geldi sarıldı transfer olacaksın dedi hiç ümidim yoktu Allahım hepimizin yardımcısı olsun dularımızı kabul etsin kuzum canım arkadaşım

canım ne güzel.allah yardımcın olsun . güzel haberler al inş.

Olacak inşallah olacak canım benim nasıl mutlu oldum ya amin amin inşallah Allahım bu mübarek günlerde kabul etsin dualarımızı senide ayırmasın yavrundan hiç güzel pozitif sonuçlarını sende yazacaksın 10 gün sonra kalpten inanıyorum buna yüreği güzel arkadaşım benim gönlüne göre olsun herşey inşallah

Amin kuzum saol tatlı arkadaşım benim

Hayır ne zamamdır yok KoncuyUmay ve @INCIK BONCUK yazmıyor ne zamandır
Canım benim bizim işler çok fena acayip yoruluyoruz hiç elim değmiyor birde aksi gibi çekmiyor artık hattım bir odanın köşesine gitmem lazım o da işin cabası oldu o yüzden giremiyorum yoksa hep aklımdasınız ben var ne yok sizler nasılsınız

Ya şimdi okudum gözlerim doldu ya Allahım senden hepinizden razı olsunduacınım bende hep..canımmm çok teşekkür ederim bu mesajın için. Şükürler olsun transferin oldu hala inanamıyorum
Kınalı kuzum transfer olduğunu şimdi okudum benim gözlerim dolmakla kalmadı salya sümük ağlıyorum rabbim inşallah bebeklerimizi birlikte kucağımıza almayı nasip eder ankara ya geldiğimde bulacağım seni kaçış yok benden inan o kadar mutlu oldum ki sevinçten ağlamamı durduramıyorum elini karnına köy sürekli dua et olurmu özellikle ezan okunurken lütfen bunu yap olurmu 10 gün sonra güzel haber vereceğine ben yürekten inanıyorum sende inan benim gibi sakın erken test yapma canım benim yeğenlerime iyi bak tamam mı hepinizi öpüyorum dualarım seninle bunu unutma

Kızlar en erken kaçıncı gün teste başladınız? 5. Gün embriyosu için en erken ne zaman baksak çıkar acaba zaman geçmiyor meraktan ölcem
Cnm ben 7.günde yaptım ilk diğerini de ertesi gün . İkincisi daha belirgin çıktı. Ama şimdi herkesde çıkar diyemeyiz bence az daha bekle bn rüya gördüm daha çok o yüzden erken baktım. İnş sende pozitifi alırsın hayirlisiyla.

Amin kuzum saol tatlı arkadaşım benim
Canım transfer mi oldun hem de 5.gün embriyosu mu başkent te olmuyordu hani 5.gün? Ayyyy çok sevindim yas bu mübarek günler hürmetine hadi inşAllah bu sefer olsun ALLAH ımm lütfennn dualarım seninle canım arkadaşım iyi istirahatler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…