kinalikadin oyyyy kuzum çok sevindim rabbim 9ay boyunca ayırmasın yavrularını senden inşallah hayırlısı olur sendende gzel haber bekliyoruzzzz bol bol dua edicem sana ve bekleyenlereeee
Bitanem benim Allah razı olsun can arkadaşım bende sana duacıyıminşallah bende gebelik haberi veririm

Çok içtensin ya iyi ki varsın iyi ki tanıdım seni inşallah dediğin gibi o günleri de görürüz ankaraya geldim de evim emrinde canım benim dualarda buluşalım

Maşallah cnm bebişlerin sımsıkı tutunsun inş. Evet değeri bende görünce şaşırdım eşim çok sevindi gözleri doldu.hayirlisiyla Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder inş. Ramazan ayı ugurlu geldi inş sanada bu mübarek ayda yavrularını nasip eder Allahım...

Canım 5.denemem bu dr 5.güne gitmezse transfer iptal dedi risk aldılar neden tutmuyor gelişimi mi duruyor 3.günden sonra dediler onun için beklettiler benim gibi anormal hastalara böyle normalde hep 3.gün yapılıyor saol kuzum dua et

kinalikadin gordunmu 5.gune gitti hemde 2 side ve transfer oldun. Coook şanslısın. Inş bu sefer hicbir olumsuzluk yaşamadan kucağına alirsin. Duacinim. Genetige gittimi embriyolar merak ettim canim
Genetiğe gitmedi sayı az riskli diye canım. Benim umudum yoktu hiç çok şükür canım ya Rabbim nasip etti inşallah sonuda güzel biter. Bugün embriyolog daha önceki embriyoların da kaliteliymiş onlar da gidebilirdi 5.güne dedi yani hiç tutunma olmadı bu da aynı olabilir diye aklıma geldi hayırlısı diyorum hep

Dün idrarda çift çizgiyi görünce bugün kan verdim ve bhcg 538 çıktı
9.günde bu değeri görünce acaba ikisi birden tutundu mu dedim..Test günüm cumartesi tekrarlıycam bakalım neler olacak..
Sevinsem mi şaşırsam mı baya ambale oldum :)) Şimdilik sadece şükür diyorum ve hepimizin güzel haberler alması için dua ediyorum

Cnm sonuç çıktı aldım. 527,5 çok mutluyum. Allahım binlerce şükürler olsun. İnş kucağıma almak nasip olur. Hepinize duaciyim. İyi ki varsınız. .

Çok şükür canım çok sevindim, yakın zamanlarda transfer olmuştuk galiba..benim 29 mayıstı, bugün 538 çıktı sonucum.
inşallah buradaki herkesin sağlıkla ve mutlulukla devam etsin bu yolculuğu

Çok içtensin ya iyi ki varsın iyi ki tanıdım seni inşallah dediğin gibi o günleri de görürüz ankaraya geldim de evim emrinde canım benim dualarda buluşalım
Canım transferin oldu mu, çok güZel. Ben de bugün 2 tane 3. Gün transferi oldum. Pozitif haberleri alırız beraber inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…