Slm cnm. üzülme çok erken yapmissin az daha bekle sonu güzel olur inş pozitifi gorursun ben 7.gun yaptım silik çıktı 8.günde daha belirgindi. Ama herkesta aynı olmuyor beta hcg degeri o yüzden strese sokma kendini.
Çok teşekkür ederim kızlar moral verdiniz bana erken olduğunu doğru sonucun çıkmayacağını bile bile yaptım ama o tek çizgiden o kadar bıktık ki yeniden görmek tabi iyi olmadı

Aldım canmm 2 yavrumuda inşallah tutunurlar güzel geçti hoca kaliteleri iyii dedi bundan sonrası nasip kısmet artık canm arkadaşım inşallah
Canım inşallah sağlıkla tutunur ikiside hayırlı olsun yaşın genç olma ihtimali yüksek. İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Çok teşekkür ederim kızlar moral verdiniz bana erken olduğunu doğru sonucun çıkmayacağını bile bile yaptım ama o tek çizgiden o kadar bıktık ki yeniden görmek tabi iyi olmadı
Burada bir arkadaş yine aynı senin yaptığın hatayı yaptı ağladı üzüldü bitti. Tam gününde test yapınca bir baktı ki hamile ee ne oldu dedim boşuna üzdün kendini. Hatta başka arkadaşlara da ders olsun bu yaptığım dedi. Önceki sayfalarda var. İnş olumlu sonuç alırsın sabırsız hanım

Günaydın kızlar.dün aklim gitti çok kotu bir gece geçirdim.gece kanamam olmuş.doktorumu aradim 1de.sakin kalkma yat dinlen dedi.kalkarsan düşük yaparsın dedi.sabah gel bakalım dedi.yatinca kesildi şükür.sabah gittik eşimle.bebek iyiymis dışında kanama olmuş az miktarda.birkaç güne geçer dedi.bu arada kalp atışini duyduk kanamaya odaklandığım için güzelce dinleyemedim iğne yaptılar haftaya.bir daha görüncez.Allah kimseye böyle birsey olmasın inşallah.son dönemde bu şekilde olan çokmuş benim gibi korkup kendinizi üzmeyin.hemen doktorunuza başvurun.

H hayalim mucize
Merhaba canım,biosteron kullandığını yazmışsın.
Bende 3 ay kullandım tüp bebek öncesinde.
Yumurta rezervim çok çok düşüktü.
Ve 3 ay sonra tüp bebek redvisinde 12 yumurtam oluştu.
Bu ilaç hem rezervi arttırıyor hem kaliteyi.Ama bu ilacı 3 aydan az kullanırsan etkisini çok göremezsin.
İstersen biraz araştır ilacı DHEA olarak araştır.Diğer adı bu zaten.
İlaç biraz pahalı ama sonuçlarına değer günde 2 kez içiliyor ben hep aynı saatte almaya özen gösteriyordum;-)
Bide Q10 var beraber kullandım bu ikisini.

teşekkür ederim canım çok güzel bilgilendirmişsin 1 kutu yeter dedi bana doktorum ama bir daha gittiğimde sorayım tekrar

en büyüğü bu olsun canım yaşadığın olumsuzluğun moralini yüksek tut kötü şeyler düşünme stres yaparsan bebek için iyi değil kalp atışını da duymuşsun maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

canım sağlıkla al kucağına inşallah anlıyorum seni bende çatlatma ipnesi olduğumda yalancı pozitif çıkacağını bile sırf o çift çizgiyi bi kere olsun görebilmek için test yapıp ağlamıştım

ama embriyo tüplerden geçmiyor diye biliyordum rahime yerleştirmiyorlar mı o yüzden hiç aklım almadı
Evet direk rahme yerleştiriliyor fakat embriyo hareketsiz durmaz rahim içinde gezinir uygun yer bulunca yuvalanır. Tüplerinde hidrosalpinks olanlarda sorun olanlarda daha önce dış gebelik öyküsü olanlarda olma riski var bir de çok sayıda embriyo transfer edilmiş ise olabilir

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun Allahım şifa versin kanaman da en kısa zamanda bir daha olmamal üzere yok olsun.Son zamanlarda gerçekten de ne kadar çok oldu bu kanama olayı Rabbim korusun

Kızlar bişey soracağım size,
Dün transfer öncesi son kontrolümdü perşembe günü taransfer olacağım doktorum pazar günü kullanmaya başlamak üzere;
Tetradox
Progestan
Prednol
Verdi, prednol kortizonmuş kesinlikle tuzlu hiçbirşey yemiyosun dedi ekmekde dahil. Şimdi sorum siz bu ilacı kullandınızmı kullandıysanız vicudunuzda nasıl bir etkisi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…