Her birimiz çok yıprandık beklemek zor, kaybetmek zor, umutlar tükeniyor korku doluyor içimiz..kimse bizi anlamaz bizden başka..Allah sabır versin güç versin hepimize yaşadıklarımız ağır sonumuz güzel olur inşallah

Evet sonumuz güzelmpöırsa bütün yaşadıklarımızı unuturuz.

Kızlar yapmam dediğim bişey yaptım dayanamadım 5. Gün blastokist transfer yapılmıştı hatırlarsanız. Bugün 6. Günümdü. Evde idrar testi yaptım negatifi gördüm. Böyle olup pozitifi gören var mı çıkmaması normal mi yaa atalar boşa dememiş fazla merak iyi değil diye duramadım. Eşime de diyemedim ama modum düştü tabi. Şimdide duramıyorum yapmasaydım negatif çıktı diye

Ben 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatifti 7. Gün ucuz testlerden yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıkmıştı

Canim cok erken kanda bile cikmaz uzulme

Canım ben 8.gün yapmıştım 2 gün daha bekleseydin keşke şimdi stresten bebişte etkilenir

Canım ben 8.gün yapmıştım 2 gün daha bekleseydin keşke şimdi stresten bebişte etkilenir
İki gün önce burda asla filan günden önce yapmam diyodum ben . Gerçekten yaşadığım belirtiler sonucunda dayanamadım yaptım. İnanılmaz şiş göğüslerim bir hafta önceki iç çamasırım su an bildiğin olmuyor. Bir iki beden kadar büyüdüler resmen. Kasık batmalarım adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı. Arada gözlerim kararıyor. Bende bunlara güvendim yaptım ne biliyim.

gmz1990 Kuzum sen yavrunu alacaktın bugün inşallah çok iyi geçmiştir transferin sende alacağız güzel sonuçlar inşallah. Bekliyoruz güzel haberlerini
Aldım canmm 2 yavrumuda inşallah tutunurlar güzel geçti hoca kaliteleri iyii dedi bundan sonrası nasip kısmet artık canm arkadaşım inşallah

Tam gününde güzel sonuç alırsın inşallah canım benim

Slm cnm. üzülme çok erken yapmissin az daha bekle sonu güzel olur inş pozitifi gorursun ben 7.gun yaptım silik çıktı 8.günde daha belirgindi. Ama herkesta aynı olmuyor beta hcg degeri o yüzden strese sokma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…