Bende hiç öyle etki etmedi kaç defa kulandım. Tabii tuzu fazla kaçırma ama abartacak bir durum yok. Ekmek azalt ilaç için değil şu dönemde faydası olmadığı için. Akdeniz usulü beslen mutlaka.Allah yardımcın olsun inşallah olumlu sonuçlanır

Zaten küçüklüğümden beri ekmek seven yiyen biri değilimde tamamen kesceksin falan dicince tedirgin oldum hani kortizon kullanıp şişenler varya öyle olurmuyum acaba diye

Canım biz bugün 16+5 olduk birinin cinsiyetini 13. Haftada öğrendik erkek dedi doktorum ama diğerinin cinsiyetini hala öğrenemedik çünkü inatla göstermiyor :)
Göstermiyorsa kızdır benim bildiklerim hep öyle oldu göstermiyo diyenlerin hep kızı oldu. Ne güzel ya anne olmak çok güzelde ikiz annesi olmakda ayrı güzeldir herhalde

Canım biz bugün 16+5 olduk birinin cinsiyetini 13. Haftada öğrendik erkek dedi doktorum ama diğerinin cinsiyetini hala öğrenemedik çünkü inatla göstermiyor :)
Ohh maşallah diğeri de nazlı kızımız galiba utangaç :) Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım benim

Göstermiyorsa kızdır benim bildiklerim hep öyle oldu göstermiyo diyenlerin hep kızı oldu. Ne güzel ya anne olmak çok güzelde ikiz annesi olmakda ayrı güzeldir herhalde
İnşallah kızdır önce sağlık tabiki ama ikiz olmuşken biri erkek biri kız olsun çok istiyorum. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın herzaman dua ediyorum

Canım benim de geçen hafta kanamam olmuştu. Hemen kesilmişti. Bu hafta çarşamba yine oldu ve bu kez baya yoğundu. Şuan hala çok az kahverengi şekilde devam ediyor. Ama bebeğim sağlıklı çok şükür. Bu kanama stresi beni çok geriyor tam da 3.ayım bitiyor risk azaldı derken allah hepimize yardım etsin.

Perşembe günü 14.30 da yumurta toplamam yapildi. Pazartesi transfer yapacağız dediler. Kaçıncı gün embriyosu oluyor?

Bir de dün dollenenlerin 4 tane olduğunu soyledilerb bir daha haber gelmedi. Bugün hemsireye sorduğumda embriyolarin doğal ortaminin bozulmamasi için açılmıyor dedi, tabi ki benim için tatmin edici bir cevap olmadı. Şimdi çok korkuyorum pazartesiye hiç embriyo kalmazsa diye durumlarını bilmiyoruz ki.

4.gün embriyosu oluyor. İnşallah sağlıklı şekilde gelişir embriyolarınız ve size sımsıkı tutunur.

P
Ptesi 4.gün oluyor cnm . Bana embriyo durumları için 1.gün 3.gun ve 5.gün arama yapıldı bilgi verildi. SAna neden öyle bi açıklama yaptılar bilmiyorum. İnş hersey YOLUNDA gider. Rabbim hayirlisiyla kuzunu nasip etsin.

Amin canım çok teşekkürler, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. Yarın testi tekrarlıycam, umarım güzel artmıştır. Sonucu alınca yazacağım
Slm cnm naptin bugün test vercek tin. İnş hayırlı sonuçların olmuştur cnm. Yazarim demiştin görmeyince merak ettim. Umarım hersey yolundadir.

Amin canım insan ister istemez tedirgin oluyor.bende 7 hafta iken oldu.suan evde uzaniyorum.yemek disinda bir is yapmiyorum onuda ufak ufak.suan azaldı leke seklinde gelior.sana prulaton verdiler mi.bana haftada bir vurun dedi doktorum

Amin canım insan ister istemez tedirgin oluyor.bende 7 hafta iken oldu.suan evde uzaniyorum.yemek disinda bir is yapmiyorum onuda ufak ufak.suan azaldı leke seklinde gelior.sana prulaton verdiler mi.bana haftada bir vurun dedi doktorum
Ben zaten tüp bebek tedavisinin başından beri haftada 1 proluton iğne vuruluyorum canım. 2 sabah 2 akşam da progestan fitil kullanıyordum. Hepsine hala devam ediyorum.

Kızlar ikiz gebelik hakkında ne düşünüyorsunuz doktorum hersey yolunda giderse ve ben istersem çoğul emriyo koyabilirim dedi. Çünkü yumurta rezervim bitik denecek kadar az.. Ama zorlukları da çok fazla ne yapacağımı şaşırdım tranferime az kaldı

İkiz annesi olmanın mutluluğu diye güzel bi duygu var tabiki tek olsada güzel ama ikiz bi farklı benim en büyük hayalimdi evlenmeden öncede sonrada Rabbime şükürler olsun nasip etti sanada etsin

Benim mide ülserim var. Prednolü 3 gün kullanabildim. Midem çok ağrımaya kusmaya başladım. O yüzden kestik ilacı. Ama tuz tüketimini azaltmakta fayda var demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…