Damlamın dediği o arkadaş benim evet o günü hiç unutmayacağım damla burda bana çok destek olmuştu evet şimdi hamileyim rabbim inşallah kucağıma almayı da nasip eder biz insanlar çok neden sabredemiyoruz anlamıyorum üzülmüş arkadaşım gününe kadar bekle

Kızlar yazdiklariniza bakamadim k.bakmayin hastanede yatıyorum dış gebelik igne yapacaklar kendini atmazsa ameliyat olan laparoskopik dua edinnn
Canım çok üzüldüm bende dış gebelik yaşadım 2017 mart ayında kürtaj ve iğne ile sonlandırıldı inşallah iğne ile atılacak canım duam seninle çok geçmiş olsun

Canım sanada tekrar geçmiş olsun canım
Benimde ara ara oluyor kahverengi lekelenme oluyor Dr sıkıntı yok dedi Allah'a emanetler sağlıkla gelir kuzular inşallah

Kızlar yazdiklariniza bakamadim k.bakmayin hastanede yatıyorum dış gebelik igne yapacaklar kendini atmazsa ameliyat olan laparoskopik dua edinnn
Kuzum dualarımdasın hiç korkma inşallah kendiliğinden düşer. Laparoskopi bile olsan gayet basit bir işlem bende geçirdim kolay ağrısız. Her şey yoluna girer inşallah kuzum dr bunu bilmeliydi dış gebelik olduğunu ben bile hissetmiştim ama korkutmak istemedim seni iğneyle düşer inşallah

Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım ne yaptım ki yeter ki elimden bir şey gelsin kuzumm

Canım sanada tekrar geçmiş olsun canım
Benimde ara ara oluyor kahverengi lekelenme oluyor Dr sıkıntı yok dedi Allah'a emanetler sağlıkla gelir kuzular inşallah
Kuzum çok sağol. Hepimiz Allah’a emanetiniz. Hayırlısıyla bir bitseydi şu sıkıntılı süreçler.

Kızlar bende de kanama alanı vardı ilk zamanlar doktor sürekli mutlak yatak istirahati veriyodu ama ben hiç sürekli yatan biri olmadım 3 kez kahverengi lekelenme oldu miğde bulantım başladığı anda bi yattım bi daha da kalkamaz oldum o gün bugündür lekelenme olmadı bugün kontrole gittiğimde kanama alanı tamamen yok olmuş şükürler olsun ki sizde mutlaka yatın hiç bi iş yapmayın wc dışında kalkmayın tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim

Caım ben de hiç yatamıyorum valla. Çalışıyorum zaten ama işyerinde oturuyorum sürekli. Evde de temizliği yemeği eşim yapıyor ama içim rahat etmiyor kalkıyorum yine. Yatmak benm için imkansız gibi.

kuzum allah sabir versin önce söylediklerine göre druna kızdım ister istemez bi ole bi bole,,laparoskopiden korkma,,sakin ol hep üzülme lütfen

kuzum allah sabir versin önce söylediklerine göre druna kızdım ister istemez bi ole bi bole,,laparoskopiden korkma,,sakin ol hep üzülme lütfen
Aynen canım bence de öyle. Daha önce de ilk bhcg bakıldı 2.gün sonra tekrarlatacağına 3-4 gün sonra yaptır tekrar demiş ne saçma dr un yaptığı

Geçmiş olsun tez vakitte toparlanırsin inşallah. Rabbim kaybettiğinin yerine en kısa zamanda Salih Saliha evlatlar nasip eylesin inşallah. Amin.

Kızlar tek tek yazamıyorum biraz ktüyüm dr kese vaar aama minnacık demişti ama dis gebelikte oluyor dedi dr çok iyi maddi dr başka hastaneye gittim onun tavsiyesiyle kadın gece gündüz demeden benle iletişimde smdi kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar peşine 2adet igne vurdular kendi kendine atsınlar diye baya çok yakılıyor oldum oldum dirildim sabaah tekrar kaba bakacaklar düşüyormu değer diye eğer igne düşürmezse laparoskopi olcam dualarinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…