Canım dış gebelikse keseyi göremez ki eğer kese gördüyse dış gebelik olmaz dış gebelikte embriyo rahime değil tüplere yuvalanıyor yani rahimde kese oluşmamış oluyor.
Kese gördüm diyorsa boş gebelik demektir. Neyse sen dr una güveniyorsan bir şey diyemiyeceğin. Dua ediyorum bol bol inşallah kurtulacaksın canım ya inan çok üzgünüm anlatamam

Dış gebelik

Kanda beta-HCG değeri 1500 olduğunda vaginal ultrasonografi ile, 6000 e ulaştığında ise karından ultrasonografi ile gebelik kesesi izlenmelidir. Bu değerlerin üzerindeki HCG değerlerinde rahim içinde gebelik kesesi izlenmiyor ise dış gebelikten şüphelenilir ve araştırma o yöne kaydırılır. Kese rahim içinde görülüyor ise dış gebelik olmadığı artık kanıtlanmış olur. Fakat kesenin görülmesi gebeliğin sağlıklı olacağının ve ilerleyen haftalarda kese içinde embriyo görüleceğinin kanıtı değildir.

Bu bir dr un yazısı Egehanezra ona göre hareket et yanlış yönlendirilme diye uğraşıyorum kese görünmesi imkansız dış gebelikte

Cok sagol kuzum allah razı olsun kese denilen sey küçük bişey kese gbi görünüp kayboldu buda dış gebelikmis meğerse drgerim yükseliyor ameliyaat dediler ama sol tupu alcaz dediler eger igneyle gtmezse ameliyat olcam suan igne yaptılar kan uyuşmazlığı bide düşmesi için felaket yakıyor bekliycez sabah kan testi yapcaaaaklar tekrar

Slm cnm naptin bugün test vercek tin. İnş hayırlı sonuçların olmuştur cnm. Yazarim demiştin görmeyince merak ettim. Umarım hersey yolundadir.

Selam canım, ancak girebildim..Bugün sonuç 1587 çıktı, çok şükür güzel artmış. Doktor pazartesi de tekrarla dedi. İnşallah bayramdan önce muayeneye çağırır. Tüm yazılanları henüz okuyamadım, umarım sende de her şey yolunda gidiyordur canım

aynen kuzum bende endişelendim çok saçma geldi allah yardımcısı olsun inşallah Egehanezra

Kızlar yazdiklariniza bakamadim k.bakmayin hastanede yatıyorum dış gebelik igne yapacaklar kendini atmazsa ameliyat olan laparoskopik dua edinnn
Canım çok geçmiş olsun, olanlara çok üzüldüm. Allah güç kuvvet versin sana. Bunların hepsi geçecek merak etme, atlatıp yepyeni başlangıçlar yaşarsın, sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah. Ben de 2011 yılında normal yolla dış gebelik geçirdim, hastaneye gittiğimde sol tüpüm patlamıştı ve kanamalıydım, acilen ameliyata aldılar. Laparoskopik olarak iki tüpüm de alındı. Ondan sonra ilk tüp bebek denememde şimdi 6 yaşında olan oğluma kavuştum çok şükür. Son iki senede de bir negatif ve bir düşük sonrası şimdi pozitifi gördüm. Biz ne desek boş elbette ama önce senin sağlığın sıhhatin önemli, inan her şeyin bir doğru zamanı var, Allah gönlüne ferahlık versin, dua ediyorum..

Maşallah cnm güzel artmış . Sanırım senin ikiz hayırlısı olsun. Bende değer iyi iki katına çıkmış çok şükür. Tekrar kan istemedi benden 1 hafta sonra ultrason için cagirdi. Hayirlisiyla keseyi kalp atışını da görürüz inş.

Maşallah çok sevindim iyi çıkmasına cnm, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Transfer öncesi tek mi çift mi konulması konusunda çok düşünmüştük, doktor kararı bize bırakmıştı. Açıkçası ikiz olsun diye değil de yaşımdan dolayı (38 bitiyor) tutunma ihtimali artsın diye çiftte karar kılmıştık. Sağlık sıhhatle gelsin yeter ki, kaç olursa olsun tabii ama ikiz hamilelik ihtimali gözümü korkutmuyor değil

Tüpün alınması senin için çok daha iyi olur. Zaten senin tüple ilgili sıkıntın vardı. Tekrarlamaması adına aldırman daha iyi kuzum. Canımm aklımdasın hep Rabbim şifa versin

Herkese merhaba. Ben de tüp bebekle olumlu sonucu görenlerdenim. Dualarım hepimizin sağlıkla bebeklerini kucağına alması için. Benim ve eşimin hiçbir tanımlı infertilite sorunu yok. Evliliğimizde sorunlar vardı 6 yıl çocuk istemedik. Sorunlarımızı çözünce ve bebek kararı verince ben direk tüp bebek için yola çıktım. Yaşım 38 diye biraz da tabi... ilk tedavimde tek 3.gün embriyosuydu ve pozitifi gördük. Ancak ne yazık ki 9.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum. İkincide iki 5.gün embriyosu transfer edildi ve şuan oğlumu bekliyorum nasipse. Güzel gelişmeler hepimize moral olur inşallah.

Canım çok geçmiş olsun allahım acılarını dindirsin inşallah tez vakitte

Çok geçmiş olsun, iki kere dış gebelik geçirip tüp bebeğe başlamaya karar veren, bu konuda baya doktor gezen biri olarak kayıtsız kalamadım, iğneden sonra değer ertesi gün hemen düşmez zaten, 4.gün (artabilir de normalmiş) ve özellikle 7.gün(kesin düşmesi gerekiyor) düşüş olmazsa o zaman ikinci doz veya laparoskopi kararı alınır, benim değerim 6000 olmasına rağmen iki doz iğneyle düşmüştü çok şükür inşallah operasyona gerek kalmaz, kalırsa da gittiğim doktorlar tüpü almak değil bağlamanın daha doğru olduğunu söylemişlerdi

Saol cnm. Evet yeter ki sağlık la gelsinler. İkiz çocuk daha zor tabiki ama birlikte buyuyucekler yalnız olmadıkları için can sıkıntısı olmayacak o yönden güzel diye düşünüyorum. Allahım herseyin hayirlisini versin.

Egehanezra Canım inan senden daha fazla heycanlıydım sonuç için ama bu haber kötü oldu Allahım yardımcın olsun bi daha ki denemede olumlu sonuç alırsın inşallah

Kızlar yazdiklariniza bakamadim k.bakmayin hastanede yatıyorum dış gebelik igne yapacaklar kendini atmazsa ameliyat olan laparoskopik dua edinnn
Cnm cok geçmiş olsun. Rabbim en kisa zamanda sana sağlıkla kucağınıza alicak evlat nasip etsin. Lütfen kendine dikkat et. Herşey Düzelecek inş. Sen yeter ki pes etme. Biz yanındayız. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…