A anneveoglusu canım nasılsın nasılsın gidiyor ??
Egehanezra Çok geçmiş olsun.insallah kolayca atlatırsın durumu. Rabbim şifa versin
Dün iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum kanama kesildi lekelenme devamı ediyor

Sen nasılsın

Geçmiş olsun canım Allahım şifa versin bebeğine sağlık versin sana bağışlasın inşallah. Kadir gecen mübarek olsun

Canım çok geçmiş olsun. Allah bebişi sana bağışlasın. Çarçabuk iyileşip çık İnşallah. Dualarım seninle.

Çok geçmiş olsun. Herşey yolunda olacaktır inşallah. Mübarek Kadir Gecesinde Allah hepimizin dualarını kabul etsin

Sana güzel bir bayram hediyesi diliyorum. Bayram şekeri gibi tatlı bir yavru
Amin güzel yüreklim benim inşallah o mucizeyi yaşamak banada nasip olsun öyle çok yoruldum ki üzülmekten..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Amin güzel yüreklim benim inşallah o mucizeyi yaşamak banada nasip olsun öyle çok yoruldum ki üzülmekten..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Balımmmmm benimmmm kadir gecesinee denk geldinnn inşaAllahhh duamız kabul olacakkkk güzellll yüreklimmmmm benim yaaaaa

Balımmmmm benimmmm kadir gecesinee denk geldinnn inşaAllahhh duamız kabul olacakkkk güzellll yüreklimmmmm benim yaaaaa
Yaa çok şükür ki kuzum Rabbim dualarımızı tövbelerimizi kabul etsin inşallah benim canımmm gönlünden geçenler nasip olsun inşallah

Geçmiş olsun canım, inşallah kısa sürede atlatırsınız. Bebeğine de sana da acil şifalar dilerim. Mucize bebeğe hiçbirşeycik olmaz Allah’ın izniyle.

Canım geçmiş olsun benim kahverengi lekelenmem de 4 gündür devam ediyor. Bugün yine acile gittim, bebek sağlıklı çok şükür. Onun kalp atışını gördükçe içim rahatlayıp eve geliyorum. Yarın da ikili taramam var. Hayırlısıyla ve sağlıkla atlatırız inşallah bu zor süreçleri.

Geçmiş olsun canım Allahım şifa versin bebeğine sağlık versin sana bağışlasın inşallah. Kadir gecen mübarek olsun

Canım çok geçmiş olsun. Allah bebişi sana bağışlasın. Çarçabuk iyileşip çık İnşallah. Dualarım seninle.

Çok geçmiş olsun. Herşey yolunda olacaktır inşallah. Mübarek Kadir Gecesinde Allah hepimizin dualarını kabul etsin

Geçmiş olsun canım, inşallah kısa sürede atlatırsınız. Bebeğine de sana da acil şifalar dilerim. Mucize bebeğe hiçbirşeycik olmaz Allah’ın izniyle.

A anneveoglusu geçmiş olsun rabbim su mübarek gecenin hürmetine bebeğinizi size bağışlasın. Sorunsuz çıkarsınız hastaneden inşallah.

Allah razı olsun kızlar rabbim su mübarek günde hamile arkadaşlara hayırlı saglikli doğumlar bebek yolunda maddi manevi emek harcayan arkadaşlara sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…