Çok şükür bisey yokmuş bebekte canım.amin amin.sagsaglim surecimizi hayırlısı ve sağlıkla tamamlayıp kucaklarimiza alalim.
Dinlenmen güzel olur canım.
Bende iyiyim şükür belim çok ağrıyor bugün yatıyorum full.

Allah razı olsun kızlar rabbim su mübarek günde hamile arkadaşlara hayırlı saglikli doğumlar bebek yolunda maddi manevi emek harcayan arkadaşlara sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
çin çok geçmiş olsun.sakin korkma ben kizimda defalarca kananam oldu,herdafasinda yüreğim ağzıma gelirdi.ama cik şükür 4.aydan sonra atllatim.prolotin igne çok etkili.kanımca senin bebeğin kiz ve çok nazlı ara ara annesini yokluyor.

Allah razı olsun kızlar rabbim su mübarek günde hamile arkadaşlara hayırlı saglikli doğumlar bebek yolunda maddi manevi emek harcayan arkadaşlara sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım onu içinde hissetmeni nasip eden rabbim kucağına da almayı nasip etsin lekelenmenin en etkili çözümü yatmak

Korbaykus seninde 5.gün embriyosuydu değil mi. Transferin 4.günü bugun şişliğim yok ağrım da. Belirti aramak için erken biliyorum ama daha önce blast transferi deneyimim olmadığı için sormak istedim sende bir değişim olmuş muydu

Ben de burda çok umutsuzdum. Ilk transferim taze ikincisi donsurilmustu kiyaslamistim ve umutsuzdum b yüzden 7. Gün asıl belirtiler başladı ben de hatta burada yazdım bence sonuç pozitif dedim neredeyse emindim yani. Göğüs hassasiyeti ve adet sancısı çekiyordum öyle anı batmalar falan olmadı bende
Tabi bi de çok gazim vardı ama ilaclardandi sanırım. Transferin ilk gününde başladı gaz.

Allah sevdiği kulları sınarmış, güzel günleri gördüğünde ölüm ne demek yaşama sıkı sıkı tutunacaksın. Bu gelgitler hepimizde oluyor. Ben de geçen hafta kendimi yarım kadın gibi hissediyordum sürekli ağlıyordum. Şu an tekrar gücümü topladım, iyi hissediyorum. Senin de toplayacağına eminim. Allah yardımcın olsun

Teşekkür ederim cevap için. 5.gün transferinde acaba erken mi hissediliyor diye aklıma geldi ama aynıymış sanırım. Adet belirtileriyle aynı. Benimde daha çok erken ama daha önceki denemelerimde de böyle olduğu için yine ümitsizim açıkçası. Hayırlısı diyeyim

Cnm sonuç çıktı aldım. 527,5 çok mutluyum. Allahım binlerce şükürler olsun. İnş kucağıma almak nasip olur. Hepinize duaciyim. İyi ki varsınız. .

Güzel haberler duymak gerçekten çok iyi geliyor. İnşallah kucağına alman da nasip olur.

Laparoskopiden sonra mı 2 aşılama bir tüp bebek denedin? Bu ikinci tüp bebek mi? Aynı operasyonu 2 tüp için de ben de oldum 31 Mayısta da o sebeple merak ediyorum

canım benim de 5.gün transferi. Bende sadece 5-6.gün biraz adet sancısı gibi sancım oldu sonra geçti hemen. Ama herkeste farklı oluyor. İçini ferah tut, belirti arama :)

Benim de 11 toplanmıştı, 3 ü 5. güne gitti, o zaman 11de neden 3 diye çok üzülmüştüm ama şimdi şükrediyorum dondurulmuşum var diye.

Döllenmeyenlerden devam eden olmuyor benim bildiğim ama 1 tane bile olsa kaliteli olsa yeterli olabiliyor. Hiç canını sıkma.

Laparoskopiden sonra mı 2 aşılama bir tüp bebek denedin? Bu ikinci tüp bebek mi? Aynı operasyonu 2 tüp için de ben de oldum 31 Mayısta da o sebeple merak ediyorum
Laporoskopiden önce 2 aşılama denendi başka bi Dr a gittiğimde rahim filmi istemişti o şekilde ogrendim. Sonrasında olumsuz bi tup bebek var cnm ...Bnm sadece sol tup kapatıldı. Sağ da bi sorun yokmuş.

canım benim de 5.gün transferi. Bende sadece 5-6.gün biraz adet sancısı gibi sancım oldu sonra geçti hemen. Ama herkeste farklı oluyor. İçini ferah tut, belirti arama :)
Ya ben normalde belirtiye inanmıyorumçünkü dr lar belirti transferden 2 hafta sonra başlar diyor. Ama ilk defa 5.gün embriyosu transferi olduğum için ve ileri aşamada olduğu için acaba dedim. Of valla ne zormuş

Laporoskopiden önce 2 aşılama denendi başka bi Dr a gittiğimde rahim filmi istemişti o şekilde ogrendim. Sonrasında olumsuz bi tup bebek var cnm ...Bnm sadece sol tup kapatıldı. Sağ da bi sorun yokmuş.

Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Benim ikisi de kapatıldı, Temmuzda transfer olacak. Beklemek de çok zor, böyle sizlerin güzel haberlerinizi okuyup okuyup umutlanıyorum

Mrb cnm. Pozitif sonuç alanlardanim şükür. Yalnız göğüslerim bikacgun boyunca çok fena gerilmis ve aciyordu bugün hiç agrisi yok.sadece belim ağrıyor bide sağ taraf kasigim. Korkuyorum hersey yolundadir inş. Bayramdan sonra kese görmeye cagirdi dr. Ama nasıl geçecek bilmiyorum. Seninde göğüs agrin oldu mu ne zmn geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…