Geçmiş olsun canım acil şifalar

Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Benim ikisi de kapatıldı, Temmuzda transfer olacak. Beklemek de çok zor, böyle sizlerin güzel haberlerinizi okuyup okuyup umutlanıyorum
Cok sevindim cnm cem bey çok iyi bir Dr. Az kalmis merak etme güzel sonuç alicak sin Allahin izniyle.. rahat ol stres yapma. Umutlanmadan olmaz ki kuzum. Ozaman yaşamanın anlamı kalmaz.olum olmadiktan sonra umut herzaman vardır. Allah bu yolda bekleyen isteyen herkese nasip etsin ins. Duaciyim mm.

Canım hayırlı olsun öncelikle. Benim hiç göğüs ağrım ve hassasiyetim olmadı. Hala da yok :) Bulantım kusmam hiç bir belirtim yok. 3. ayı bitirdik ultrasonda bebeği görmesem hamile olduğuma inanmayacağım :) yani demek istediğim belirtiler herkese göre değişiyor. Bazen hiç olmuyor bazen aniden kesiliyor. Çok da önemsememek lazım. İnşallah keseyi ve kalp atışını sağlıkla göreceksin, içine ferah tut.

Ya ben normalde belirtiye inanmıyorumçünkü dr lar belirti transferden 2 hafta sonra başlar diyor. Ama ilk defa 5.gün embriyosu transferi olduğum için ve ileri aşamada olduğu için acaba dedim. Of valla ne zormuş
Cnm inş güzel sonuç alacaksın ben inanıyorum. Bnmde 5.gün ben transferin 2.günü akşam saatlerinde 10 15 sn süreli igne batması yaşadım. Daha sonra ara ara kramp oldu tek taraflı. İlk günlerde çok gaz oldu sanırım ilaçlardan. Bide karin agrisi. Herkeste aynı olmaz mutlaka. Sen içini ferah tut. İnş Rabbim bu mübarek ayin hurmetine sanada yavrunu nasip edecek.

Çok tsk ederim cnm. Göğüslerim acayip agrıyordu dokunamiyordum bile birden kesilince tedirgin oldum. Gerçekten çok zor bekleme aşaması bitmiyor. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Maşallah bebeğiniz çok akıllı olacak demekki annesine kiyamiyor . Sağlıkla kucaklayin büyütün inş.

Hayırlısı olsun diyorum canım artık elimden geleni yapıyorum her defasında inşallah olumlu sonuç alırım alamasam da zaten ona da alışkınım kısmetimde varsa olur bakalım saolasın

Öyle tabiki canım benim pes etmek yok Rabbim daha hayırlısını vermek için bekletiyor bizleri Allah razı olsun kabul olsun her birimizin duaları inşallah Senin test günün ne zaman kuzum hayırlısıyla

Canım çok çok erken yapmışsın gerçekten daha kana bile geçmemişken ama üzülme sakın stres yapma kendine test günün bekle ve direk kan ver inşallah güzel sonuçlar alırsın

Aldım canmm 2 yavrumuda inşallah tutunurlar güzel geçti hoca kaliteleri iyii dedi bundan sonrası nasip kısmet artık canm arkadaşım inşallah

İnşallah kuzucum benim inşallah seninle dualarım iyisindir inşallah bol bol dinlen ve güzelce beslen canım benim inşallah hiç bırakmayacak seni yavruların

Canım benim çok çok geçmiş olsun kıyamam nasıl korkmuş ya Allahım yavrunu bağışlasın sana bir daha yaşama inşallah böyle birşey bol bol yat dinlen ve su iç Rabbim yardımcın olsun kuzum

Kızlar 3 müzde çok iyiyiz çok şükür bin şükür rabbime gün geçtikce daha çok büyüyo bebişler Allahım sana şükürler olsun olmayanlara da tattır bi an önce

Canım benim çok şükür çok sevindim hep böyle iyi olun inşallah. Amin amin inşallah kuzum benim

İnşallah kızdır önce sağlık tabiki ama ikiz olmuşken biri erkek biri kız olsun çok istiyorum. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın herzaman dua ediyorum

Canım benim inşallah gönlüne göre olur Amin amin inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Maşallah canım çok güzel artmış Brave and beautiful Kuzum çok şükür seninkide artmış çok sevindim Allahım tamamına erdirsin kucaklarınıza da alın sağlıklı bir şekilde inşallah

Allah razı olsun kızlar rabbim su mübarek günde hamile arkadaşlara hayırlı saglikli doğumlar bebek yolunda maddi manevi emek harcayan arkadaşlara sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım benim çok çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın sağlıklı bir şekilde kucağına al evladını inşallah her zaman dualarımdasınız

Günaydın kızlar dün 7de hastaneden eve geldim salı günü tekrar kan vercem.

Canım benim kuzucum çok çok üzüldüm ama emin ol senin için en hayırlı olanı buymuş demekki öyle iyi anlıyorumki seni yaşadığın duyguları ama geçecek zamanla ve yeni umutlar başlayacak ve inanıyorumki tekrardan yaşayacaksın o mutluluğu bu sefer sonuna kadar gidecek Rabbim yardımcın olsun inşallah kendiliğinden düşer değerlerin ameliyata gerek kalmaz kuzum benim dualarımdasın hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…