Arkadaşlar Merhaba,
Son iki haftadır çok kilo aldım. Stresten mi, üzgün olduğum için mi, folik asitten mi bilemiyorum. Temmuzda transferim olacak sonrasında çok zorluk çekerim bu kilo ile. Aynı deneyimleri yaşayanlar var mı tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum.

İnşallah güzel sonuç alırsınız, 14 gün biraz uzun değil mi ben en fazla 12 gün duydum test için

Evet diğer denemelerim de hep 12. Günde çağırmışlar dı hastane farkı sanırım çok heyecanlıyım olmadığını düşüyorum ama kalbim sıkısıyor nasıl tepki vericem kestiremiyorum

Selam herkese
Bu geçe lucrin iğneye başlayacağım üç gün sonra doğum kontrol ilacı bitecek acaba ne zaman adet olurum fikri olan var mi lucrin sadece baskılıyor mu yoksa adeti de geciktirir mi ?

Valla o kadar çok takviye kullanıyorum ama dikkat edince az azda olsa kilo veriyorum ki fazla zaten kilom dr korkusu bende ki hoca hemen kilo ver yoksa olmaz diyor. 7 çeşit ilacım var. B B vivitami folik asit d vitamini vitamin mineral omega3 dhea mi ne diyorlar onlardan Q10 takviyesi ilaç ile doyar oldum. Stres çok yediriyir dikkat etmek lazım Allah yardımcımız olsun

Lucrin iğne ne için
Lucrin iğne yumurtaların büyümemeleri için, baskılıyor onları. Tüp Bebek tedavisi öncesinde dr doğum kontrol ilacı başladı son üç gününde kontrol ilacının lucrin başlayacağım. Hepsi birden iğne ilaç ile büyütülecek anladığım o

Anladım teşekkürler
Hayırlı olsun inşallah

Canım tedaviye başladığımdan beridir bende aldım baya bi hemde stres de yemek yediriyor maalesef stres yapmamaya çalış rahat ol canım

Amin cnm inşallah. Bayram sonrası kese görmeye gidicez ama Bn korkuyorum biraz inş hersey yolunda gider

Selam herkese
Bu geçe lucrin iğneye başlayacağım üç gün sonra doğum kontrol ilacı bitecek acaba ne zaman adet olurum fikri olan var mi lucrin sadece baskılıyor mu yoksa adeti de geciktirir mi ?
Bende kullanmıştım lucrinin 7.günü adet olmuştum sonra da adetin 2.günü diğer iğnelere başladım. Genelde 10 gün içinde adet olunuyor daha grç sürerse söktürücü verir

Amin cnm inşallah. Bayram sonrası kese görmeye gidicez ama Bn korkuyorum biraz inş hersey yolunda gider

Az kalmış kuzum hadi inşallah gör keseyi yada keseleri gönlünce olsun herşey Hiç korkma canım stres yapma bebeğinde etkilenmesin Allahın izniyle atlatır hepsini kucağınada alırsın

Çok zor arkadaşım çok
Kilolu hamile kaldım ve çok zorlandım. Her kontrolde doktordan aldığım uyarılar da cabası.
Şimdi etrafımdaki tüm arkadaşlarımı tembihliyorum. Lütfen dikkat edin diye.
50 gr glükoz yüklemede kan değerim sınırda çıktı, testi 100 gr. glükoz ile tekrarlamamak için doktora yalvardım bana "sıkı ama ÇOK sıkı bir diyet yapmak zorundasın dedi.
Diyetisyene gittim hamileler için diabetik diyet listesi verdi 1800 kcall.
Ben zorlanıyorum, yol yakınken önlem almak lazım

Çok teşekkürler, yürüyüşe başlayayım bari, zaten çok zor süreçlerden geçiyoruz bir de bu konudan sıkıntı yaşamayayım. Umarım sağlıkla kucağına alırsın sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…