bnde çok üzüldüm ağladım ama yaptı bişey yok insallh igne sayesinde düser ameliyata gerek kalmaz çok zormuş şu an ağrım var yatıyorum sadecce

bnde çok üzüldüm ağladım ama yaptı bişey yok insallh igne sayesinde düser ameliyata gerek kalmaz çok zormuş şu an ağrım var yatıyorum sadecce

Canım benim inşallah biran önce eski sağlığına kavuşursun Rabbim yardımcın olsun inşallah dualarımızdasın

Canım benim çok çok geçmiş olsun kıyamam nasıl korkmuş ya Allahım yavrunu bağışlasın sana bir daha yaşama inşallah böyle birşey bol bol yat dinlen ve su iç Rabbim yardımcın olsun kuzum
Canım benim teşekkür ederim. Nasıl korkmayayim 8 yıl sonra olmuş.cok şükür ikimizde iyiyiz rapor aldım bayramdan sonra ise başlayacağım.evde istirahat ediyorum suyum önümde:)

Canlarımm nasılsınız ben raporluyum evde dinleniyorum pek bakamıyorum buralara Dlk2606 Egehanezra kinalikadin ve ismini hatırlamadıklarım arkadaşlarım herkes iyi dimi herşey yolunda bende şuan belirti yok arada bikaçkez sol kasığm ağrıo biraz karnma ağrı giriyo o kadar inşallah yavrularım benmledir

İnşallah seninledirler canım bol bol dua et Allah gönlüne göre versin inşallah. Bende hiç ağrı yok gayet iyiyim belirti için çok erken diyorlar kanda çıkınca bile belirtiler gözükmeyebiliyormuş bizim için çok erken sanırım işlemlerden dolayı oluşuyor o ağrılar hiç takılmayalım. Hayırlısı olsun

Aynen canm öyle belirti aramıyorum zaten hakkımızda hayırlısı inşallah canmm senin test günün ne zamandı canmm

Egehanezra canım eve gelmişsin. Çok şükür. Igneler için 4.ve 7.gün değer kontrolü yapılıyor. 4.gün yükselme olabilir korkma. Inşallah düşecek sonrası iğne çok acıtıyor diye duymuştum dayanmaya çalış bu günlerde geçecek inşallah.
Sonrası sağlıkla hamile kaldığın günleri görüp hep beraber sevinecegiz

Aynen canm öyle belirti aramıyorum zaten hakkımızda hayırlısı inşallah canmm senin test günün ne zamandı canmm
Günün ne zaman inşallah güzel haberi alacağız.
kizlar bu arada tup bebege baslamadan once surekli takip ettigim bilgi aldigim bir topik vardı.oradaki kızların biride A anneveoglusu Gibi olumsuz tup bebek sonrası doğal yoldan gebe kalmış.insallah darısı sizlerin başına.

İnşallah canm benm test günüm 19 haziranda

Hayır sakın kuzum bekle inan öyle yapıp pişman olan çok hiç strese girmeye gerek yok o kadar bekledik az daha beklesek ne olacak. İnşallah hayırlısı olsun
Eşimde izin vermiyor zaten bekleyeceğiz canm artık inşallah yüzümüz güler mübarek günler hürmetine

Birsey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo transferim oldu benim cyclo_progynova die ilaç kullanmaya başladım bu adet olmamızı mı engelliyor acaba

Hayır sakın kuzum bekle inan öyle yapıp pişman olan çok hiç strese girmeye gerek yok o kadar bekledik az daha beklesek ne olacak. İnşallah hayırlısı olsun

Evet ben o kadar stresli geçirdim ki olacağı varsa biLe olamayacak transfer sonrası 4. Günü e2 düşük die agladım sonra belirti Yok die ağladım idrar testi yaptım çıkmadı olmadı die ağladım hep birşeyler aradım bi 14 gün yatıp da olumlu düşünemedim yarın alacağım artık kesin sonucu
İnşallah bir mucizem olur Rabbim nerde varsa herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…