Bende kullanmıştım lucrinin 7.günü adet olmuştum sonra da adetin 2.günü diğer iğnelere başladım. Genelde 10 gün içinde adet olunuyor daha grç sürerse söktürücü verir
Doğum kontrol ilaci düzenli bir adet içindi zaten vermesin bir daha söktürücü falan ağlarım bak

Stres yapınca eline ne geçiyor inan hiç bir şey. Bunu bizzat deneyimlerimle gördüm dr lar da embriyolog da stres etkiler sakın dediler. İnşallah yarın iyi haberini alırız seni çok çok iyi anlıyorum

Kızlar bugün ikili tarama günümdü. Ense kalınlığı normal çıktı. Burun kemiği de oluşmuş çok şükür. Kan sonucu bu hafta çıkacak inşallah onda da sorun çıkmaz. Cinsiyeti de yine kıza benzetti ama 2 hafta sonra netleştirmek üzere çağırdı. İnşallah sağlıkla atlatırız bu süreci. Allah herkese tez zamanda sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler nasibetsin.

Stres yapınca eline ne geçiyor inan hiç bir şey. Bunu bizzat deneyimlerimle gördüm dr lar da embriyolog da stres etkiler sakın dediler. İnşallah yarın iyi haberini alırız seni çok çok iyi anlıyorum

İnşallah inşallah bir mucize olur

Amin inşallah
İnşallah kan sonucunuz da güzel olur

Maşallah canım Allah sağlıklı doğum geçirmeni de nasip etsin

Canım benim teşekkür ederim. Nasıl korkmayayim 8 yıl sonra olmuş.cok şükür ikimizde iyiyiz rapor aldım bayramdan sonra ise başlayacağım.evde istirahat ediyorum suyum önümde:)

Oh ne güzel kuzum benim inşallah kucağına alacaksın yavrunu hep dualarımdasınız Rabbim korktuğunu yaşatmasın bir daha inşallah

Kuzum benim çok şükür iyiyim bende belirtilere hiç ama hiç takılma yavruların seninle ve inşallah 9 ay bırakmayacak seninle olacaklar canım benim

Hayır yani eğer adet olmazsan veriyorlar mecburen ama genelde çoğu kişi adet görüyor zaten 10 gün içinde
Sağol arkadaşım inşallah gerek kalmaz son adetim adetten başka her şeye benziyordu panik atak hastası olacağım yakında
Aslında sanki doğum kontrol ilanını bıraksam regl olacağım gibi kasık ağrıları oluyor.
Senin süreç nasıl gidiyor relax di mi sıkıntı yok demiştik

Çok şükür canım çok sevindim sağlıklı sıhhatli kucağınada al inşallah Rabbim gönlüne göre versin Amin amin inşallah canım benim Allahım kabul etsin dualarımızı inşallah

Ben saldım artık canımeşim de diyor nasılsa alıştık negatife ağlamaya üzülmeye gerek yok bir değişiklik olurda pozitif i görürsek o zaman ne yaparız bilmem dedi. Artık rutine bağladık resmen Allah yardımcımız olsun. Sen zaten doğum kontrol ilacını bırakınca sökülür adetin korkma her şey güzel ilerleyecek

Çok şükür kanda güzel çıkacak inşallah merak etme.

İnşallah güzel haberler alacağız hepimizi sevindireceksin o gün canım benim inşallah hep dualarımdasın
Canım Allah razı olsun saolasın. İnşallah o mucize bize de nasip olur. Hepimiz o günleri görebiliriz inşallah sende benim dualarımdasın

Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Benim ikisi de kapatıldı, Temmuzda transfer olacak. Beklemek de çok zor, böyle sizlerin güzel haberlerinizi okuyup okuyup umutlanıyorum
Geçiyo canım zor günler benimde tüpler kapandı 3 ay bekledim sonra ohss oldu iki ay daha bekledim nasıl geçer diyordum şimdi 3 gün kaldı perşembe günü transferim oyalancak bişeyler bul kendine ben sürekli bişeylerle uğraştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…