ktüyüm kuzum cuma günü kalp atışı icin gtcektim cuma günü sabah kalktım heryerim kan içinde hastaneye gittim kese yok doktor ya dsuk ya dış gebelik dedi kan aldılar eve geldim dooktr aradı değerin 2526 3500 olmuş yeni dış gbelik çağırdı ameliyat olabilirsin dedi gittim hastane 6milyara yakın tutuyordu bi gittik 15000tl odedik sonra başka hastaneye. Gittim 1gece dogumhanede gözetim altında kaldım sol yumurta şişmiş ödem toplamış ameliyatla sol tupumu alacaklardı istemedik igne vurdular kan uyuşmazlığı 2tanede düşürmek için dün cktm hastaneden evdeyim ağrım var yarn tekrar gidip kan vercem.

evet Kuzum eve geldim ağrım var dayanmaya çalışıyorum igne baya yakıyor onsallh kendi kendine atacak çok yoruldum herşey nasip onsallh tekrar olur

evet Kuzum eve geldim ağrım var dayanmaya çalışıyorum igne baya yakıyor onsallh kendi kendine atacak çok yoruldum herşey nasip onsallh tekrar olur
Herkesin farklı oluyor bu yolda imtihanı
Bi tanıdığım vardı 3 kez dış gebelik yaşamıştı.ilk çocuğuna tup bebek ile kavusmus 11 yıldır çocuğuna kardes için uğraşıyor ama bu yolda 3 kez dış gebelik yaşadı. Tek tupu alındı bunkezde diğerinde basladi. Allah herşeyin hayirlisini versin. Seninde yolunda bunu yaşamak varmış.ama bu yaşadıklarımız bizi dahada çok yakinlastiriyor bebegimize.insallah atlatacaksın bunu ve sağlıkla hamile kalıp kucağına alacaksın
Allah yardımcın olsun sabir versin.dayanmaya çalış kuzum gececek

Canımm benim yaa of çok üzüldüm. Allahım sana sağlık versin yaşın genç nasılsa tekrar olur bebek. Yeter ki sen iyi ol. Biraz toparlan kafanı dağıt. Tüpün sorunluysa aldırmak en mantıklısı aslında. Belki sağlıksız gebeliğe o sebep olmuştur tüpten dolayı yumurtalığına sıvı birikmiş sanırım neyse ki müdahale edilmiş en kısa zamanda atlatacaksın inşallah

Slm bayanlar,ben aranıza yeni katıldım.şu an gün sayıyorum sonuç almak için.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah.

Merhaba canım hoşgeldin aramıza İnşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsın Allahın izniyle kaç günün kaldı

Hayyy ağzın bal yesin bana bunlarla gel
En iyisini demiş Eşin, senden kıymetli değil hiçbiri evvel Allah'ın izni ile olur inşallah sağlıkla sıhhatle ama sen sağlıklı olmazsan iyi olmazsan varsın bir düzine çocuk kime ne. Stres vücudu yoruyor eziyor yıpratıyor Gülsün yüzün hepsi geçecek

Ya sende maşallah çok pozitifsin senden eminim harika bir anne olur böyle sevimli şen şakrak ve böyle olumlu düşünenlerin daha çok tutuyor sanki bebeklerde işi biliyor yani

Opu ne zaman oldu, kaç kilo aldın

İyi akşamlar herkese..Bugün son kez kan verdim kızlar 9,11 ve 13.gün değerlerim 583, 1587 ve 3750.
İki embriyo konulmuştu, ama okuduğum ikiz hamileliklerinden de yüksek geldi bu değerler. Aklım karıştı baya, bu sefer de yüksek olmasına kafayı taktım. Bayram sonrası ayın 18 ine ultrason randevusu verdiler, umarım her şey yolundadır

Ya sende maşallah çok pozitifsin senden eminim harika bir anne olur böyle sevimli şen şakrak ve böyle olumlu düşünenlerin daha çok tutuyor sanki bebeklerde işi biliyor yani

Aaahahaha yaaa canımsın sagol. Pozitif olmak her zaman iyidir eğlenmek kafayı dağıtmak için bire bir yoksa hepimiz kendi içinde farklı bir çok sorun yaşıyoruz ama hep dertlenmekle geçmez bunlar ipini saldım diyorum ben yoksaa oooo dert çok takılmiyoruz.

Bu kadar çok isteyen çabalayan annelerin hiç biri kötü olamaz en iyileri olur hepimizden

Lucrin adeti biraz geçiktiriyor bende kullandım

Himm öyle demeyeydin iyiydi sağlık olsun biraz daha kilo veririm yüzmeye devam ederim.

Kızlar bu arada iğne tedavisi falan başladığında ben yüzmeye devam etsem olur mu belediye havuzuna gidiyorum

Benimde 18 inde ultrason .İnşallah hersey yolundadir. Bende nasıl geceçek zaman hiç bilmiyorum. Rabbim hayirlisiyla güzel sonuçlar yazmamizi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…