Yoook olmaz sakın enfeksiyon kaparsın Allah korusun o süreçte çok dikkat etmelisin kuzum yumurtalıklara iyi bakmak lazım bu süreçtekorkma adet olursun lucrine bağlamamak lazıö gecikme sebebini olmasaydım ben olmazdım lucrinden

Ayy canim benim neler yasamissin sen oyle rabbim sabir versin insallah duzluge cikariz bu emeklerimizin karsiligini aliriz gercekten zor bir surec Allahim yardimcin olsun duamdasin

Tamam yoda havuz yasak adet olana kadar gidebilirim ama herhalde
bknz: zorla güzellik

spora bari gideyim yumurtalarım düşer mi Spor yaparken

Saol cnm insallah aynı seyleri yaşamam.Bundan önceki blasttı 5.gün sağlıksız oldu düşük yaptim.şimdi hem 3.gün kondu hemde 5.gün kondu.
İnşallah bu defa 9 ay sağlıkla taşır ve sağlıkla kucağına alırsın. Dondurulmuş transferi mi yoksa 2 defa mı transfer yapıldı. Bende beklemedeyim 5.gün embriyosu bakalım inş bende şu çift çizgiyi görürüm bir gün yav

Amin insallah.insallah seninde pozitif çıkar.iki kere transfer yapıldı.senin kaçıncı günün.

Benim de bugün transferim oldu. 2 embriyo transferi yaptırdık. Biri grade1 biri grade2 . 23 haziran test günüm. 2 tane de dondurduk kaliteleri yine aynı. Umarım bu denememiz tutar , onlar kardeş olur ileride.
Hayırlı olsun. Stres yapma rahat ol. Beslenmene dikkat et. Agir is yapma arada yürüyüş yap cnm . İnş pozitif sonucu alırsın.

İkiz gebeliği kan değerleri ile anlayamazsın canım ultrasonda anlaşılıyor ancak

Benim de bugün transferim oldu. 2 embriyo transferi yaptırdık. Biri grade1 biri grade2 . 23 haziran test günüm. 2 tane de dondurduk kaliteleri yine aynı. Umarım bu denememiz tutar , onlar kardeş olur ileride.

Hadi hayırlısı ile güzel sonuçlar alasın inşallah. Sağlıkla sıhhatle.

Çok ağır spor yapma demişti bana dr bende bıraksan deli gibi spor yaparım çok severim oo
Kilo vermek için başladım ama bağımlı oldum bende 10 kg daha vermem lazım öğle arasında bile yarım saatte 3,5km yürüyoruz bir arkadaşla ama hava ısındı oruç derken bıraktık. Yeniden başlamak lazım ama hamlarim kesin

Maşallah bravo işte bu tam hocanın istediği hasta duysa bayılır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…