Uzun sürede vermişsin diye yine söylendi ama ben hep yağdan verdim dememe kalmadı daha ver dedi eşim de yapıyor diyor ama yok beğenmiyor anam kaynanam sanki
Kilo vermenin limiti yok onda çok seviyor çirozluğu bence. Kilo takıntısı çok ya

Kızlar bugün test yaptırdım kan verdim çok şükür pozitifi gördüm Rabbim sağlıkla kucağıma almayı sağlıkla büyüdüğünü görmemi nasip etsin. İsteyen herkese de nasip etsin
Hayirli olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah

Canim hcg 7.gunden sonra artmaya basliyormus 5.gun transferinde belirtilerde ondan sonra basliyormus canini sıkma hic. Dusunme boyle seyler

Arkadaslarım patır patır hamıle kalıyorlar Allah bılıo ya sevınMİŞ gıbı yapıyorum bu nasıl bi sınavmış böyle bazen ağlıyorum bazen kızıyorum sonra Allah var ümit varrr diyorum herkese adını bıldıklerıme bılmedıklerıme dua edıyorum bu gunlern kıymetını bılelım bn ınanıyorum Rabbım bizi de rahmetıyle ödüllendirecek

Bugün 4.günüm çok rahatım ağrım sızım yok
Benimde yoktu cnm.hatta ilk denememde sadece 5.gün transferi yapilmisti bir sürü belirti vardi.bunda hic bişey yoktu.o yüzden belirtilere takilmayin.bu ara ben 8.gün idrarda bakmıştım ve silik çıkmıştı.RABBİM inşallah gönlümüze göre verir.

Amin insallah.insallah seninde pozitif çıkar.iki kere transfer yapıldı.senin kaçıncı günün.
Dondurulmuş degildi cnm.benim jeton geç düşüyo

Tamam yoda havuz yasak adet olana kadar gidebilirim ama herhalde
bknz: zorla güzellik

spora bari gideyim yumurtalarım düşer mi Spor yaparken

Yani yumurtaların düşme ihtimali varmıdır bilmiyorum ama sen yinede riske atma hafif spor yap ağırlık kaldırma tempolu yürüyüş falan olabilir. Peki bu spor aşkı neden

Benim arkadaşlarımda öyle maşallah tur bindiren bile var onlar için seviniyorum tabiikide ama insan kendisi için üzülüyor

Günaydın hepinize güzel mutlu haberler alıp sevinç gözyaşlarına boğulasınız inşallah

Yani yumurtaların düşme ihtimali varmıdır bilmiyorum ama sen yinede riske atma hafif spor yap ağırlık kaldırma tempolu yürüyüş falan olabilir. Peki bu spor aşkı neden

Benim dr kiloya karşı ben kilolu ondan tedaviye baslamıyordu spora el mahkum oldu

Aman yumurtalar kırılmasın

evet anlımızdaki neyse onu yaşarız ne yapsak etsek degiştiremeyiz allah yardımcımız olsun. Valla kaç gündür ne oturabiliyor ne kalkabiliyor ağrım var sol tarafım ptliyo resmen bugün kan vermeye gtcem bakalım ne olmuş

allahm banda herkesedde sağlık versin ben ki afetlerde yeri tirmalardim ağrıdan hep derdim böyle ağrı girmedim diye o ağır bunun yanında hafif kalır sol kasıgım patlıyor ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum allah yrdmcm olsun bugün gtcem inşallah iyi çıkar sonucu dua edin nolur

Atlatacaksın inşallah geçecek hepsi. Bu acıları yaşamak bizim sınavımızmış ne yapalım sabredecez elden gelen bir şey yok. Allahım şifa versin inşallah tekrar sağlıkla döneceksin buraya kuzum dualarımdasın

Canım benim maşallah çok güzel artmış sen ferah tut içini herşey yolundadır Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…