Teşekkür ederim.az önce test yaptim.silik çıktı.bugün 8.günüm.ardisik yapıldı bana.bir oncekinde sağlıksız olmuştu.

Çok güzel haber bu gözünaydın canım benim inşallah kanda da güzel değerler görürsün kat kat artar Allahın izniyle inşallah

Benim de bugün transferim oldu. 2 embriyo transferi yaptırdık. Biri grade1 biri grade2 . 23 haziran test günüm. 2 tane de dondurduk kaliteleri yine aynı. Umarım bu denememiz tutar , onlar kardeş olur ileride.

Canım hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar yavruların sana inşallah güzel pozitif sonuçlarını da bekliyoruz inşallah

Kızlar bugün test yaptırdım kan verdim çok şükür pozitifi gördüm Rabbim sağlıkla kucağıma almayı sağlıkla büyüdüğünü görmemi nasip etsin. İsteyen herkese de nasip etsin

Canım bak test yapıp boşuna üzmüşsün kendini ve bebeğini çok şükür pozitif sonuç almışsın Rabbim devamınıda getirsin sağlıklı bir şekilde inşallah

Günaydın canım benim amin amin hepimiz inşallah

Evet kuzum Rabbim bizide görüyor ve bu üzüntülerimizi zorluklarımızı mükafatlandıracak inanıyorum daha hayırlısını vermek için bekletiyor bizi yapmamız gereken bol dua ve sabır inşallah o mutluluğu yakalayacağız bizlerde ve kucağımıza alacağız sağlıklı bir şekilde yavrularımızı inşallah herşeye rağmen pes etmek yok çok şükür her halimize

Kuzucum benim inan ne yazsam bilemiyorum Allahım yardımcın olsun Rabbim ağrılarını acılarını dindirsin bol sabır versin sana biran önce toparlan inşallah bugünde inşallah kan değerlerin düşmüş olacak dualarım seninle kuzum benim

Dayanılmaz ağrılar yaşarıyormuş evet canım çok zor insaalah değerin düşmeye baslamistir

Çok güzel haber bu gözünaydın canım benim inşallah kanda da güzel değerler görürsün kat kat artar Allahın izniyle inşallah
Saol cnm.bakalım inşallah test yaniltmaZ.bugün bir tane daha yapicam.insallah hepimizin yüzü güler.RABBIM ne kimsenin kucağını boş bıraksın nede evlat acısı yasatsin.çok zor.ben 10 yıllık evliyim o kadar aci sigiyiyor ki.

Kızlar bugün test yaptırdım kan verdim çok şükür pozitifi gördüm Rabbim sağlıkla kucağıma almayı sağlıkla büyüdüğünü görmemi nasip etsin. İsteyen herkese de nasip etsin

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Selam arkadaşlar bende bu sitenin uzun süredir takipçiyim eşim varikosel ameliyatı oldu 10. ayımızda bende rahim filmi çektirdim ve sonuç bu şekilde ,aranızda bu şekilde olan varmı ?günlerdir araştırmaktan psikolojim alt üst oldu

Eklentiler

• IMG_E8426.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 71
Cnm çok geçmis olsun.hiç kolay degil.inşallah biran önce toparlarsin.hiç kendini üzme ben inanıyorum olacak inşallah.RABBİM çift çift versin

Canım seni merak ettim rabbim güç ve şifa versin
İğneden sonra 4. Gün benden HCG istemişlerdi inşallah düşmüştür degerin

Bayramlardan nefret eder oldum herkes çocuk ne zaman diye soruyor. Bu bayramı da atlatırsam geçer inşallah. Allah hepimize kolaylık versin.

Bayramlardan nefret eder oldum herkes çocuk ne zaman diye soruyor. Bu bayramı da atlatırsam geçer inşallah. Allah hepimize kolaylık versin.
Ayy canım benim yaa bende aynı bayram yaklaşınca üzüntü yaşıyorum artık. Eskiden iple çekerdim şimdi de sorulara nasıl katlanacam diye düşünüyorum

Dün öğleden sonra taburcu oldum
Lekelenme yaşıyorum hala kanama en son pazar sahurda oldu inşallah bir daha olmaz

Sen nasılsın
Canım geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inşallah aynı sorunu Allahım sağlık versin korusun ikinizi de

Gecmis olsun . Internette çok fazla bilgi kirliliği var .sizden rahim filmi isteyen dr.a başvurun daha sağlıklı olur. Hem aklınızdaki soru isar3tlerini giderecek olanlar doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…