Ayy canım benim yaa bende aynı bayram yaklaşınca üzüntü yaşıyorum artık. Eskiden iple çekerdim şimdi de sorulara nasıl katlanacam diye düşünüyorum

Aynen, bir sonraki bayrama karnımda bir bebekle girme hayali ile kaç bayram geçti sayamadım. İnsanlar çok acımasız, hiç düşünmüyorlar belki olmuyordur üzmeyeyim diye. Üşengeçlik yapmayın çocuk yapın esprileri, yaşın geçiyor elini çabuk tut nasihatlari... Sanki benim elimde.

Her bayram her düğün her akraba karsilasmalari aynı mevzu.
Daha ne bekliyorsunuz????????
Ne cevap vereceğini bilemiyor insan
Ne denirki bu soruya.. Allah evlat hasreti çeken her eve sağlıklı bebekler nasip etsin bir an once

Doktoruma sordum gebeliğene engel değil bu durum olursa düşük riskin olması muhtemel dedi başka bir doktorla daha görüştüm o da sol rahminde problem var tüplerin tıkalı dedi kafam allak bullak oldu
Korkacak bir durum yok canım laparoskopi+histereskopi ile düzeltilebilir

Bende bir daha sorarlarsa bu benim özelim konuşulmasını istemiyorum diyecem mecbur değilim konuşmaya. Veren de alan da Allah töbe yaa insanlarda utanma yok bunu bilmiyorlar sanki

Doktoruma sordum gebeliğene engel değil bu durum olursa düşük riskin olması muhtemel dedi başka bir doktorla daha görüştüm o da sol rahminde problem var tüplerin tıkalı dedi kafam allak bullak oldu
Problem olduğu kesin. Riskli gruplar icin olan Tek doktor tercihi yapıp onunla yoluna devam etmelisin. Hem kafan daha az karışır. Tedavini aksatma. Insallah bebegine kavusursun

Arkadaşım acil histereskopi olmanı tavsiye ederim. Yok yere emeklerin boşa gitmesin. Ben başta olmadım çok pişmanım şimdiki aklım olsa 1 gün beklemem hemen histereskopi + laparoskopi olurum. Hiç korkulacak işlemler değil ben daha geen hafta oldum.

Tüplerim açıkmış ama çok kararsızım o yüzden yumurtan da var dedi doktorum
Histeroskopi rahimde gozlem yapiliyor ve o an müdahale ediliyor. Benim tup bebek dr.um rahim filmi sonrası histeroskopi yaptı bana ilk aşamada ve iyikide yapmış filimde gözükmeyen 2 minik polip oluşmuştu onları yoketti. Çok kısa bir işlem.rahim filminden çok çok avantajlı.

en son sonucumu gösterdiğim doktorda histeroskopi olmam gerektiği kendisinin de bunu yapmadığını söyledi
Doğru evet histereskopi olman şart. Yumurtalıklarınla alakalı bir durum değil bu bebeğin tutunabilmesi için rahim düzgün olmalıdır

en son sonucumu gösterdiğim doktorda histeroskopi olmam gerektiği kendisinin de bunu yapmadığını söyledi

Benim de yumurta sayım iyi idi ama rahimde tutunamadı. Sonra histereskopi oldum ve 2 tüpümde de sorun olduğu anlaşıldı. Emeklerim hep boşa gitti. Histereskopi olmadan sürece başlamamanı öneririm, sonra çok üzülüyor insan

Günaydın canım senin doktor tam benlikmiş ozaman En azından sana sporu sevdirmiş ne güzel

Opu olalı 2 ay oldu benim, donduruldu embriyolar. 5 kilo aldım son 2 haftada yani transferim için olumsuz haberimi öğrendikten sonra. Arada bir de laparoskopi geçirdim.
Operasyonlardan olabilir canım o bende kilo aldım çünkü ondan sordum hatta şok oldum tartıya çıkınca hayatımda ilk defa bu kiloya geldim ve hiç zararlı şeyler alışkanlığım değil kola abur cubur ekmek falan hiç yani hatta iştahımda kesildi ama yinede aldım

Kızlar yazınızı okuyamadım tekrar yatırıyorlar değer 3200lerden 6500 çıkmış tekrar gine yapılacak gine gecmezse ameliyat yapilcak dua edin nolur
canım Allah yardımcın olsun. Ameliyat da zor değildir tahminimce. Zaten anestezi verirler. İnşallah sağlıkla biran evvel atlatırsın.

Sonrasında verebildin mi peki? Kilolar yerleşmeden vermek istiyorum ama hiç enerjim de yok Ramazan olduğu için, geç yiyip yatıyorum

Kızlar yazınızı okuyamadım tekrar yatırıyorlar değer 3200lerden 6500 çıkmış tekrar gine yapılacak gine gecmezse ameliyat yapilcak dua edin nolur
Cnm korkma benım de aynı durumdu amelıyatta korkacak bısey yok hele kapalı amelıyat olursa hıcbırsey anlamıyorsun ufak ufak dikişlerin olacak sadece acı falan olmuyor.Rabbim yardımcın olsun cnm inşallh bunu da atlatacaksın dua edicem senın ıcın sıkıntısız bır sekılde atlatacaksın ınanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…