Kuzucukkkk ben Mfsg.. bak nasılsa buldum seni. Rabbim muvaffak etsin inşallah minnoşlar seni asla bırakmazlar.
Aaaaaa canmm nasılsınnn çok sevindim beni bulmanaaa :)) bak bende neler oldu görüşmeyeli sen nasılsın canm tedavi oluyomu eşin en son kaan hocaya gitmiştiniz yanlış hatırlamıyosam

Canmmm ne diyosun ya nasıl yani bebiş gitti mi çok üzüldüm gerçekten ne diceğimi bilemiyorum Rabbim dayanma gücü versin sen çol güçlüsün hepsinin üstesinden zamanla geleceksin dualarım seninle

Kızlar yazınızı okuyamadım tekrar yatırıyorlar değer 3200lerden 6500 çıkmış tekrar gine yapılacak gine gecmezse ameliyat yapilcak dua edin nolur
Ameliyattan korkma kuzum inan korkacak bir şey değil eğer gerekirse tabi. Allah yardımcın olsun ya canım benim

Egehanezra cnm medicine a gıtmıstım ben ılk bana acık amelıyat yapacaklardı orda kapalı yapamayız demıslerdı.Acıbadem Atakanette Murat Naki var bu tarz amelıyatlar yapan bır doktor gerçekten cok ıyıdır çok bılgılıdır sana acık acık anlatır ne olduğunu.Ben ona amelıyat oldum 1 sene once 14000 lıra odedık ama çok acildi benım durumum kanamadan gıdıyordum nerdeyse.Senın cok açıl degıl sanırım ıyı araştır cnm doktoru ınsallah cok sıkıntı yasamda atlatırsın bu surecı...

Kızlar yazınızı okuyamadım tekrar yatırıyorlar değer 3200lerden 6500 çıkmış tekrar gine yapılacak gine gecmezse ameliyat yapilcak dua edin nolur
Canım çok geçmiş olsun düşmedi demek iğneyi tekrarlar inşallah bunda düşer ameliyattan da korkma rabbim sifani versin dualarimdasin

canım Allah yardımcın olsun. Ameliyat da zor değildir tahminimce. Zaten anestezi verirler. İnşallah sağlıkla biran evvel atlatırsın.
Sagol kuzum inşallah kolayca olur busefer .

Allah yardımcın olsun, umarım geçer ameliyata gerek kalmaz.
Inşallah çok Sagol

Kuzum cuma yatttm pazAr cktm gine yatırdılar igne yapacaklar bakalım dua et .

Canmmm ne diyosun ya nasıl yani bebiş gitti mi çok üzüldüm gerçekten ne diceğimi bilemiyorum Rabbim dayanma gücü versin sen çol güçlüsün hepsinin üstesinden zamanla geleceksin dualarım seninle
Gitti kuzum dış gebelikmis değerin doğru tekrar yükseldi igne yaramamış gine vurcklar olmazsa ginr ameliyat dediler

Ameliyattan korkma kuzum inan korkacak bir şey değil eğer gerekirse tabi. Allah yardımcın olsun ya canım benim
çok Sagol damlam allah razı olsun

Kuzum medikalparkta gittik gece ligi 1000tl istediler herşey 6 7bini buluyor bezmialeme gttim oralarda ücretsiz.

Canım çok geçmiş olsun düşmedi demek iğneyi tekrarlar inşallah bunda düşer ameliyattan da korkma rabbim sifani versin dualarimdasin
çok Sagol kuzum inşallah düşer

Şimdi hastanede misin kuzum

Bugün ağrım başladı kuzum şişlik ve adet olacakmışım gibi sancım var. Sen nasılsın

İnşallah yavrularının tutunduğunun belirtisidir onlarda kuzum benim dualarımdasın hep Allahın izniyle alacağız güzel haberler bu sefer senden hepimizi ağlatacaksın sevinçten inşallah

Amin kuzum amin inşallah Allahım dindirsin üzüntülerimizi doldursun hepimizin kucaklarını inşallah

İnşallah yavrularının tutunduğunun belirtisidir onlarda kuzum benim dualarımdasın hep Allahın izniyle alacağız güzel haberler bu sefer senden hepimizi ağlatacaksın sevinçten inşallah
Off kuzum ya bir umutlanıyorum bir de yine olmaz diye alıştım ne biliyim hiç olacakmış gibi gelmiyor keşke dediğin gibi olsa. Canımsın güzel arkadaşım benim saol iyi ki varsın

Amin cnm insallah.bugünkü testte benim çıkmadı anlamadim

Çatlatma iğnesinde hcg varya, 12 gün falan o çıkabiliyormuş. Azalınca çizgi de azalıyor, asıl test gününe kadar moralini bozma. İlk tedavimde çok heyecanlanmıştım görünce. Bunu bile bile ben de yaptım bugün 6. günüm, silik ama çıktı, hoşuma gitti Hani you tube da videolarda 7.-8. gün silik çıkıyo sonra her gün yapıyolar da koyulaşıyo ya, ona çok özendim bir gün yakalıcam onu inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…