Aynen cnm farklı marka denedim.çıkmadı ama dün çok ağrılarım vardi anlamadım

Canım farklı markadan kaynaklı olabilir erken gebelik mi yapmıştın peki ilk yaptığını bunu normal test yaptıysan o yüzden de çıkmamış olabilir hiç stres yapma kuzum testten teste farkediyor çünkü

Off kuzum ya bir umutlanıyorum bir de yine olmaz diye alıştım ne biliyim hiç olacakmış gibi gelmiyor keşke dediğin gibi olsa. Canımsın güzel arkadaşım benim saol iyi ki varsın

Kuzum benim kıyamam sana inşallah olacak bu sefer inşallah sende iyiki varsın canım benimm

Şu an hissettiğim şey sonucun pozitif olacak
Aa gerçekten şaşırdım yaa inan sabahtan beri suratsız dolanıyorum evin içinde şu an nasıl gülümsediğimi bir görsen çok teşekkür ederim bir anda enerjim geldi ya

Kızlar tüm yemeklerden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum ama canım acayip şekilde midye istiyo dün eşim almış 30 tane bi oturuşta yedim bugün yine midye diye tutturdum bi zararı olur mu sizce sonuçta böcek :)

Ikiside normal test cnm.belki yarın kanda baktiririm.inşallah öyledir.çok saol senin nasil gidiyor.test günün ne zaman

Kızlar tüm yemeklerden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum ama canım acayip şekilde midye istiyo dün eşim almış 30 tane bi oturuşta yedim bugün yine midye diye tutturdum bi zararı olur mu sizce sonuçta böcek :)

Canım inşallah düzelir biran önce de her istediğini yiyebilirsin 30 tane baya yemişsin maşallah yarsın bebişlere ama çok fazlası iyi değil diye biliyorum ben kuzum sen yinede çok fazla yememeye çalış

Ikiside normal test cnm.belki yarın kanda baktiririm.inşallah öyledir.çok saol senin nasil gidiyor.test günün ne zaman

İnşallah canım benim ama çıktıysa kanda da çıkar inşallah ferah tut içini Canım ben 1 ay önce düşük yaptım maalesef şaun beklemedeyim değerlerimin sıfırlanmasını bekliyoruz hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Canım inşallah düzelir biran önce de her istediğini yiyebilirsin 30 tane baya yemişsin maşallah yarsın bebişlere ama çok fazlası iyi değil diye biliyorum ben kuzum sen yinede çok fazla yememeye çalış
İnşallah canım ya aynen 30 tane baya yuttum resmen bi iştahla yedim ki eşim bile hasret kalmış bu kadar iştahlı yemek yememe :)

rabbim yardım etsin cnm bende 2 ay önce düşük yaptım.ama ben inaniyorum herşeyin vakti zmanı var bizimde olacak.içini ferah tut.

Canım hamilelikte balık hariç diğer tüm deniz mahsülleri yasak ben de çok severim ama 3 aydır ağzıma sürmedim o tarz şeyler.

Ama cidden ben de öyle hissediyorum, güzel haberler alacağız inşallah
Ayy inşallah ya bende o günleri görecek miyim acaba o kadar uzak geliyor ki yinede hayırlısı. Bugün adet ağrım çok karnımda sancı var bilemedim canımm

Ayy inşallah ya bende o günleri görecek miyim acaba o kadar uzak geliyor ki yinede hayırlısı. Bugün adet ağrım çok karnımda sancı var bilemedim canımm
Göreceksin Allah'ın izniyle canım neden görmeyesin..Bebişler kendilerine yer açıyorlar, ağrın sancın olması normal
Benim de baya ağrım oldu, hala da var ama şimdilik pozitifi gördüm şükür..Senin de mutlu haberlerinle sevinelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…