Maşallah canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah Allahım esirgesin. İnşallah bende olumlu sonuç alırım bu defa dediğin gibi teşekkürler pozitif hissettirdiğin için

Aaaaaa canmm nasılsınnn çok sevindim beni bulmanaaa :)) bak bende neler oldu görüşmeyeli sen nasılsın canm tedavi oluyomu eşin en son kaan hocaya gitmiştiniz yanlış hatırlamıyosam
Evet ya maşallahın var senin. Ben de merak ettim bir bakayım gmze ne yapıyor tüp bebek yaptıracaktı dedim ve buldum. Sana kalsa ohoooo bir zamanlar mfsg vardı demeyecektin hiç.
Bize gelecek olursan iyiyiz çok şükür sağlığımız yerinde eşim bana ben ona ait olduğumuz sürece yuvarlanıp gidiyoruz. Değerlerimize hiç girmeyelim Kaan hocada 3. Ayımıza girdik sayımız 130 milyonlara çıktı ama kahrolası hız hep aynı. %93/95 hareketsiz hala bildiğin üzere :)) Kaan hoca da çare olamadı gibi... bizde allah nasip ederse kasım gibi tüp bebişimizi istiyoruz. Dua et lütfen.

Sonrasında verebildin mi peki? Kilolar yerleşmeden vermek istiyorum ama hiç enerjim de yok Ramazan olduğu için, geç yiyip yatıyorum
Verdim kısa sürede, bol su içtim bide tuz yasağı geldi kortizondan dolayı zaten zararlı alışkanlığımda yok abırcubur kola ekmek vs. Gibi. İğnelere başlamadan önce 53 düm hayatımda ilk defa 58 i gördüm ama şuan yine 53 üm

Kızlar tüm yemeklerden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum ama canım acayip şekilde midye istiyo dün eşim almış 30 tane bi oturuşta yedim bugün yine midye diye tutturdum bi zararı olur mu sizce sonuçta böcek :)
Çamurlu yerlerde yetişir ve dipte sağlıklı değil o yüzden ben de tavsiye etmem.

Günaydın bugün şişliğim indi adet ağrısı da çok hafif var dünkü kadar yok azaldı baya. Hayırlısı bakalım bugün 6.günüm az kaldı. Sen nasılsın
Dinlendin ya ondandir ilerleyen saatlerde olur yine. 17 si test günün di mi . Babalar günü inşallah eşine hediye olur

canım hayırlısıyla ve sağlıkla alırsınız cinsiyet haberini inşallah. Sen de Ankara'dasın değil mi hangi hastaneye gidiyorsun gebelik tabi için?

Dinlendin ya ondandir ilerleyen saatlerde olur yine. 17 si test günün di mi . Babalar günü inşallah eşine hediye olur
Evet 17 si heyecan dorukta. Ben yine çok ümitlenmek istemiyorum sonra daha kötü oluyor çünkü. Bu arada senin kız olacak gibi hissediyorum ben nedense

Canim hcg 7.gunden sonra artmaya basliyormus 5.gun transferinde belirtilerde ondan sonra basliyormus canini sıkma hic. Dusunme boyle seyler
Ne bileyim kuzucum artık ne hissedeceğini düşüneceğini şaşırıyor insan. Halimi görsen yüzüm gözüm şiş alnımda ilk defa sivilce istilası var. 5.gün embriyosu daha çabul belli eder sanıyordum da ondan. Neyse zaten az kaldı gerçekle yüzleşecem nasılsa hayırlısı canım

Ara ara hafif hafif adet ağrım var o kadar. Test günüm pazar günü canım inşallah bu bayramımda kötü geçmez
Ayyy beraberiz insallah iyi haberler alicaz cnm.ben idrarda baktım.çıktı insallah yaniltmaz.belirtilere takilma sakın.7.günü ve daha sonrasinda ağrılar artiyo.mesela bugün benim hic yok gecen gun ölüyorum sandim.olacak RABBIM izni ile içini ferah tut.5.gün embriyosu olasılığı daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…