Lucrin şişkinlik yapar mi kızlar çok fena şişlik hissediyorum karnım davul oldu ?
Bende de aynı şişlik oldu ayrıca bana nedense ağır geldi lucrin uyku hali halsizlik vardı ama lucrinli tedavi de yani uzun protokol tedavi de daha fazla sayıda ve aynı büyüklükte kaliteli yumurtaları toplamak amaç. Umarım başarılı olur sonucun canım inşallah

Yaa bak beni gaza getiriyorsun ben ümitsiz olayım sonra yine üzüntü patlaması yaşamayım diyorum hcg arttıkça belirtiler de artar aslında arkadaşım da öyle yazmış doğru. İnşallah o çift çizgiyi görürüm bende ve inşallah ikimizde burada olumlu sonucu verebiliriz o günü de görürüm

Bak ben 4.denemem bir kere normal yolla hamile kaldim o kizimida mezara koydum oyuzden ben artık okadar takılıyorum evet uzuluyorum hatta kardesimin yeni bebegi oldu o kadar koyuyo insana anlatamam ama ümitsiz olmak ALLAH tan umudu kesmektir bundan dolayı hep umutlu olacağız.moral çok önemli.yaşadıklarımı anlatsan sığmaz buraya.aslında ne guzelki biz bir peygamberin sınavı ile sinaniyoruz.kendini olumlu tut.

Benimde 5.denemem çok umutlandığım zamanlarda olumsuz sonuçlar aldım ve çok ağır dönemlerden geçtim yine de şükrettim vazgeçmedim. Ama bu defa hayırlısı olsun dedim bıraktım kendimi çok ümitlenmek bende ağır darbeler bıraktı o yüzden. Hep söylerim bu bizim sınavımız belki de hiç olmayacak evladımız her işte bir hayır vardır sonradan insan kabul ediyor Allah yardımcımız olsun inşallah olumlu sonuç alırız herhalde mutluluktan ne yapacağımı şaşırırım

İnşallah başarılı olur ama ben zaten kilo vermem lazım modundayken bunlar beni geri atıyor Hulusi hoca bir kilo daha ver demişti veremedim hatta biraz almış gibiyim şişkinlik nedeniyle sanırım

Senin de az kaldı yakında güzel hayırlı sonuçlar alacağız inşallah

Inşallah
canım hayırlısıyla ve sağlıkla alırsınız cinsiyet haberini inşallah. Sen de Ankara'dasın değil mi hangi hastaneye gidiyorsun gebelik tabi için?
canım hayırlısıyla ve sağlıkla alırsınız cinsiyet haberini inşallah. Sen de Ankara'dasın değil mi hangi hastaneye gidiyorsun gebelik tabi için?
Evet canım ankaradayim. Özel eryaman hastanesine gidiyorum. Ilk dogumumu da orda yapmıştım

İnşallah canım bakalım hayırlısı. Şişlik geçer canım o zaman kilon da düşer bende şişken tartıda inanılmaz fark oluyor. Senin o yaptığın sporlar inanılmaz fayda sağlayacak sana

Insallah cnm.gerçekten öyle oluyo sevinçten ne yapacağını şaşırıyorsun.ALLAH yardımcımız olsun.

rabbim yardım etsin cnm bende 2 ay önce düşük yaptım.ama ben inaniyorum herşeyin vakti zmanı var bizimde olacak.içini ferah tut.

Amin amin inşallah canım benim inşallah Allah yardımcımız olsun hepimizin ne zaman senin test günün kan verecek misin bugün kuzum

Ayy çok heyecanlı inşallah gönlüne göre olur canım benim sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah senin minik prenses nasıl kız ister oda şimdi

Benim güzel gönüllü sabırlı arkadaşım inşallah değecek bu kadar beklediğne sabrettiğine hep aklımdasın kalbimdesin dualarımdasın inşallah güzel haberler vereceksin bizlere kuzucum benim güzel destekçim

Senin olmadığın hissediliyor topicte kuzumm yaa pozitif arkadaşım benim. İnşallah canım bu defa olur da maddi manevi çok yorulduk Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…