Senin olmadığın hissediliyor topicte kuzumm yaa pozitif arkadaşım benim. İnşallah canım bu defa olur da maddi manevi çok yorulduk Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canım benim inşallah inşallahh bilmez miyim maddi manevi insan çok yıpranıyor Rabbim mükafatlandırsın o minik mucizeyle inşallah. Amin amin

Nasilsin canim .Değerin dustumu??
Tekrar ne zaman gününü sayacağız :))

İyiyim çok şükür canım benim inşallah düşmüştür en son 150 ydi geçen hafta bugün tekrar verdim sıfırlanmıştır artık diye tahmin ediyorum bakalım Allahın izniyle ekim gibi düşünüyorum tekrar yaptırmayı canım maddi manevi yıprandık zaten birde vücut iyice dinlensin istiyorum hayırlısı olsun bakalım sıfır baştan başlanacak iğneler falan korkutuyor tekrardan beni Allah büyük gerek kalmadan kendiliğinden olur inşallah

İnşallah canım bakalım hayırlısı. Şişlik geçer canım o zaman kilon da düşer bende şişken tartıda inanılmaz fark oluyor. Senin o yaptığın sporlar inanılmaz fayda sağlayacak sana

İnşallah Ramazan bitiminde hemen spora tekrar baslarım. Benim moralim hemen yerle yeksan oluyor her gün tartilmaz aslında akıllı ben

Amin amin inşallah canım benim inşallah Allah yardımcımız olsun hepimizin ne zaman senin test günün kan verecek misin bugün kuzum
Amin cnm.bugün sağlık ocağına gittim verdim.yarın çıkarsa çıkacak insallah.yoksa cumartesi gidicem günüm o zaman.idrarda çıkıyor hayırlısı artik

Canim benim inşallah kendiliğinden olur. Cok haklisin iğneler ilaçlar ne olacak sorusu yoruyor bizi .
Topige ilk geldiğim günlerde sen kinalikadin Egehanezra Eneaciz vardınız insallah herbirinizden guzel haberleri alacagiz. Rabbim saglikla sarilacagimiz hayirli evlatlar nasip etsin

İnşallah kuzum benim

Amin inşallah canım benim inşallah Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…