çıkıyor cnm.inşallah dediğin gibi değerlerim güzel çıkar.geçen sefer sağlıksız oldu.lekelenmem odu ve değerlerin yeterince artmadı çok korkuyorum

Canım benim anlıyorum korkunu hemde çok iyi ama sen yinede içini ferah tut güzel düşün ki güzel olsun inşallah

Ayy çok heyecanlı inşallah gönlüne göre olur canım benim sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah senin minik prenses nasıl kız ister oda şimdi
Kuzucum uyudu şimdi uyanınca park ister. Valla kardeş istiyor musun diye sorunca hayır diyor karnımi sevdiriyorum kardesin burada falan diye alistirmaya çalışıyorum nasıl olcak bilmiyorum inan hiç fikrim yok. Daha çok küçük doğduğunda tam 2 yaşında olacakrabbim inşallah tez zamanda sana da nasip etsin canim

Aaa baya küçükmüş nasıl cesaret ettiniz hemen

Ayy canım benim tedavinin en güzel zamanı transfer inşallah alırsın yavrunu güzelce ve 9 ay bırakmaz seni Allahın iziniyle

inşallah güzel geçer.çift çift bebişlerin olur.içini ferah tut güzel düşün güzel olsun cnm.

Buraya ilk kayıt olduğumda 40 gün sayıyordum yanlış hatırlamıyorsam, sonunda o gün geldi çok şükür amin canlarım inşallah hepimiz kavuşıruz evlatlarımıza

Buraya ilk kayıt olduğumda 40 gün sayıyordum yanlış hatırlamıyorsam, sonunda o gün geldi çok şükür amin canlarım inşallah hepimiz kavuşıruz evlatlarımıza
Allah yardımcın olsun canım inşallah yarın transferin harika geçer ve 9 ay boyunca sağlıkla devam ederablamın ismi de duygu oyy dualarımda olacaksın

Günaydın kızlaaaar ,Hemide nasıl yapıyor ben 6 aylık hamile gibi olmuştum eşim çok tatlı oldun diyodu sen gel bide bana sor dedim çatlıcak gibiydim
Valla şiş, hiç bir şeyden değil de dr vazgeçer diye korkuyorum
Kızlar ben yarın bu saatlerde transfer olcam çok heyecanlıyım uyku muyku kalmadı
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah, Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşturur inşallah beklediğine

Aaa baya küçükmüş nasıl cesaret ettiniz hemen
Belki hemen olmaz bu defa zaman alırsa diye düşündük.olursa da birlikte büyüsunler dedik. Ben çalışmıyorum çocuklarım belli bi yasa gelene kadar da düşünmüyorum. Idare edebilirim elbette zorlanicam ama sonra rahat ederim.rahata alışıp tekrar başa sarmak istemiyorum

Ayy kıyamam ya kıskançlıklar ufaktan başlamış o zaman Allahım yardım eder inşallah canım ikisini bir büyütmüş olursun sağlıklı bir şekilde helsin önce inşallah Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah inşallah

Olsun ne güzel olmuş beraber büyürler miss gibi

Egehanezra canım yeni gördüm Rabbim yardımcın olsun sınavımız çok zor ama rabbimin vardır bir bildigi

Egehanezra Kuzucum nasılsın nasıl oldun hastanede misin hala dualarım seninle canım benim atlatacağız bunlarıda inşallah.

gmz1990 Canım benim sen nasılsın kaçıncı günün bakalım nasıl hissediyorsun kendini güzel haberler alacaksın inşallah

Dlk2606 canım sen nasıl oldun ben bir süre hiç uğramadım buraya sana da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…