Dlk2606 canım sen nasıl oldun ben bir süre hiç uğramadım buraya sana da çok geçmiş olsun

Canım benim iyiyim çok şükür Allah razı olsun herşey Allahtan veren de alan da Allah nasip hayırlısı böyleymiş toparlanıp önüme bakmak zorundayım çok şükür umudum her zaman var inşallah tekrar sıfırdan başlamaya gerek kalmadan Rabbim doğal yollardan nasip eder Sen nasılsın başlayacak mısın Allahın ziniyle inşallah kuzum

Canım önemli bir değer progestan böylesi senin için daha hayırlı olmuş geç olsun güç olmasın inşallah alırsın yavrularını sağlıklı bir şekilde pozitif sonuçlar almanı dilerim Allahın izniyle

Çok geçmiş olsun transfer olup tutmamasından iyidir. Bir ay birşey değil, canını sıkma embriyoların orda seni bekliyor bu da büyük nimet. Allah yardımcın olsun

Başlayacağım canım ama nerde ne zaman bilmiyorum tayin işimiz var gideceğimiz ile bağlı korkuyorum sanırım kaçıyorum tedaviden

Başlayacağım canım ama nerde ne zaman bilmiyorum tayin işimiz var gideceğimiz ile bağlı korkuyorum sanırım kaçıyorum tedaviden

Kuzum benim anlıyorum seni yaşadıkların kolay değil bütün çabaların boşa gitti ama içini ferah tutmaya çalış hep güzel düşün pozitif düşün bu sefer sonuna kadar gidip alacaksın yavrularını inşallah

Allah razı olsunn kuzumm yaaaa çok duygulandımm bu mesajınaaa

Canımmmmmmm sennn hamilee kalacaksınn yenideeeen veee bu defaa sonuna kadar hayırlaa gidecekkkkk hissediyorummmm bennnn bunuuuu

Canımmmmmmm sennn hamilee kalacaksınn yenideeeen veee bu defaa sonuna kadar hayırlaa gidecekkkkk hissediyorummmm bennnn bunuuuu

Oyy benim kuzum gelmiş Allah razı olsun canım benim inşallah inşallah öyle çok istiyorumki bunu hepimiz kavuşacağız Allahın izniyle yavrularımıza inşallah

Zaman nasılllll geçiyorrr maşaAllahhhhh. Ama sanaa 10 senee gibi olmuşturrr cancağzımmmmm
Çok şükür geçiyor öyle ya da böyle kuzum bence işin aslında en zor kısmı test günü. Ne iğne kullanma süresi ne opu ne de başkası. İnşallah bu sefer zamanıdır diyorum Allah yardımcımız olsun kuzucum. İnşallah tez zamanda doğalla olur sen ve tüm isteyenler de

Amiiiinn inşaAllahhhh Damlaaa'mmmm. Çok haklısınnnn sonuna helince en heyecanlı ve en zorlu bekleyiş oluyoooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…