Aa gerçekten şaşırdım yaa inan sabahtan beri suratsız dolanıyorum evin içinde şu an nasıl gülümsediğimi bir görsen çok teşekkür ederim bir anda enerjim geldi ya
Canım hiç moralini bozma bak arkadaşlar biliyor ben de erken test yaptım çıkmadı moralim bozuldu hatta bi akşam ağlama krizine girdim olmadı diye öyle ağlayınca gece 11 de acile gittik kan verdik meğer bardaymış bebiş. Bugünde kontrole gittik herşey çok güzel derdi doktor tekrar test yaptı ikiye katlamış haftaya kese görmeye gidicez inşallah. Boşuna olmadı diye kendini de miniği de etkileme vardır inşallah

Yok daha gitmedim canım pazartesi gidicem allah nasip ederse canım sen nasılsın bu arada

Anladım canım hayırlısıyla görürsün keseyide kalp atışınıda inşallah Bende iyiyim çok şükür kuzum değerlerimin düşmesini bekliyorum bakalım bugün tekrar verdim kan 65 e düşmüş hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

İnşallah canım ya ben hep olumsuz görmeye alıştığım için yine öyle olur diye işteseninde mi 5.gün embriyosu kuzum. Maşallah Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar biliyorum çok saçma ama ben abuk sabuk şeyler yemeye başladım bu şeker zararlı mıdır sakız gibi sonuçta yutuyom :) hep eşim beni korkutuyo

Eklentiler

• 08EE083B-E28D-4B2B-A987-6045E44FADBC.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 72
İnşallah canım ya ben hep olumsuz görmeye alıştığım için yine öyle olur diye işteseninde mi 5.gün embriyosu kuzum. Maşallah Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
5. Gün embriyosuydu canım evet 10. Gün yaptık testi.Amin çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlere inşallah

kinalikadin hergün foruma senin için giriyorum kuzum. İnşallah bu defa güzel haberlerini alacaz canım. Merakla umutla bekliyoruz.Allah emeklerini boşa çıkarmayacaktır
Allah razı olsun arkadaşım benim ya inşallah Rabbim bu defa nasip etmiştir olmazsa da elden gelen bir şey yok hayırlısı olsun. Bir mucize olsa da o duyguyu yaşasam ahhhepimizin kucağı dolsun hepimiz anne olalım inşallah kuzum

Günaydın kızlar...sizi bulduğuma cok sevindim. Ben de dün transferimi oldum. Şuan yine deli gibi belirti arıyorum

Günaydın, umarım tutunmuştur, hayırlı haberlerini alırız.

Belirtilerle kafanı yorma çok, herkeste farklı belirtiler olabiliyor olumlu da olsa olumsuz da olsa. Sen dinlenmene, güzel şeyler düşünmeye odaklan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…