Günaydın kızlar bugün çılgınlar gibi temizlik yapma günü mü??? Şimdiden iyi bayramlar

Günaydın canım maalesef dün gece 2 ye kadar biraz olsun yapabildim gıcık ve sinir bozucu bir patrona sahibim çalışıyorum bugün

Günaydın kızlar...sizi bulduğuma cok sevindim. Ben de dün transferimi oldum. Şuan yine deli gibi belirti arıyorum

Günaydın canım inşallah bebeğin seninledir pozitif sonuçlar alırsın Allahın izniyle inşallah ama belirtilere çok takılırsan olmaz stresten bebeğinde etkilenir başka şeylere vermeye çalış kendini canım

Günyadın benimde bugün 7.günüm 5.6.günlerde adet ağrım vardı sancım vardı bugün tık yok bakalım hayırlısı. Dün avm e gittik baya bir gezdim iyi geldi kaç gündür evde patladım. Sanırım bu defa da olumlu sonuç alamicam öyle hissediyorum maalesef canlarım nasip

Canim adet sancisi gibi sanci olabiliyormus normalmis bana hemsire dedi transferden sonra o yuzden canini sikma

Canim adet sancisi gibi sanci olabiliyormus normalmis bana hemsire dedi transferden sonra o yuzden canini sikma
Evet canım olabiliyormuş ta bugün hepsi geçti adet ağrım yok dün vardı en son. Aslında son günlerde olması iyiye işaret gibi ama bende tam tersi hayırlısı canımm

Sakın öyle şeyler düşünme, at aklından. Doktorum kesinlikle belirtilerden anlayamazsın 12. günden önce demişti bana. Kendi kendine sıkıntı yapma. Olmazsa da dünyanın sonu değil ama olumlu düşünmekte fayda var.

Haklsın canım zaten olumsuzu görmeye alıştım o yüzden kabullendim o ayrı. Ama dediğin gibi kan sonucu önemli asıl bakalım görecez nasipse şurda az kaldı nasılsa

Canım benimle aynı belirtiyi yaşamışsın. Tek belirtim olmuştu zaten. Günleri bile aynı:) başından beri çok içime doğuyor bu kez olacak Dualarım seninle

Günaydın kızlar bugün çılgınlar gibi temizlik yapma günü mü??? Şimdiden iyi bayramlar
Günaydınn. Yarın sabah annelerle bayramlaşıp bayram sonuna kadar şehirdışına çıkacağımız için temizlik falan yapmadım. Geçen haftaki kanama korkusu beni bitirdi :) bayramdan sonra temizlikçi ablayı çağırırım artık.

Canım benimle aynı belirtiyi yaşamışsın. Tek belirtim olmuştu zaten. Günleri bile aynı:) başından beri çok içime doğuyor bu kez olacak Dualarım seninle
Yaaa canım benim inşallah hislerin doğru çıkar saol kuzucum demek sende de aynı oldu 5.6.günlerde adet sancısı oldu o kadar inşallah bende olumlu sonuç alırım mucizeme kavuşurum Allahım seninde meleğini sağlıkla kucağına almanı masip etsin maşallah

Evet canım olabiliyormuş ta bugün hepsi geçti adet ağrım yok dün vardı en son. Aslında son günlerde olması iyiye işaret gibi ama bende tam tersi hayırlısı canımm
Cnm hiç öyle düşünme. Bende hala adet ağrısı bi var bi yok. Göğüslerim çok aciyordu mesela onlarda geçti sayılır sadece hassaslik var. İnş bayram sevinci yasatsin Rabbim sanada. Bizlerede senin için dua edip güzel haberi beklemek düşüyor kuzum

Bak ya yine bir umutsuzluğa kapılma halı yayında lütfen bu kadar erken belirti olmadığını sen bizden iyi biliyorsun arama lütfen takma kafanı olacağına varsın.

Hamile kaldığım dönemden tecrübem 6-7. Haftalardan önce herhangi bir belirti hissi olmadıgi. Şişlik bulantı dolgunluk gibi hisler daha önce olmadi.

Hadi bakalım yüzün gülsün

Saol canım Allah razı olsun kuzum inşallah hayırlısı olur duaların için çok çok teşekkür ederim Rabbimde sana sağlıklı bir doğum nasip etsin

Sona yaklaştım ya yerini yapayım dedim şimdiden olmaya olmaya alıştık ne yapalım canım öbür türlüsü nedense aklıma gelmiyor ne bileyim işte bu 5.gün embriyosunda belirti daha çok mu olur dediydim. Amaan neyse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…