İnşallah canım benim Bu defa olacak ben inanıyorum babalar günü armağanı olur inşallah size

Ya canım sen niye bu kadar umutsuz konuşuyorsun. Olacak gibi düşün güzel pozitif düşün. Gezmekle de çok iyi yapmışsın. Sen hep bize pozitif enerji verirken sana hiç yakışıyor mu böyle olmak ? Güzel düşün güzel olacak

Kendime gelince kuruyor o düşünceler ya nedense Allah büyük inşallah bu defa zamanıdır kuzum ne diyeyim elimden geleni yaptım. Desteğin için Allah razı olsun canım arkadaşım benim

Cnm tup bebekde de gebelik haftası son reglin ilk gününden hesaplanıyor değilmi? Ben öyle hesapliyorum da suan
Canım bana tüp bebek doktorum transfer tarihinden 15 gün öncesini sat olarak kabul edeceksin demişti. O da zaten normal son adet tarihimle hemen hemen aynı güne denk geliyor benim.

Hınzır düşünceler bunlar

Arıyor insan ister istemez bilirim ben hamile kaldığım tek ayda sanırım hiç belirti aramamistim calışma yapmadım desem yeridir o kadardi tup Bebek için kilo vermeye başlamıştım tedavi olacağım diye vazgeçmiştim hiç oralı değildim dr pko olduğum için adetrin geçikirse bekleme adet söktürücü kullan demişti ben de söktürücü almadan ne olur ne olmaz test yapayım dedim 34. Gündü ikincii çizgiyi gördüm sok oldum çünkü hiç bir beklenti ve belirtti yoktu birkaç hafta sonra başladı belirtiler.

Kendimize ediyoruz arayarak olmayacağını bilsek bile olacağı oluyor heeee anlamıştım diyoruz yalan hemide külliyen yalan

Küçük abimin eşi hamile kafası hemen bulantıları halsizligi başlar ben derim ki daha vücudunun haberi yok ne bulantısı halauzligi dokuz ay öyle geçinir
Offf bak sinirlendim yine

Neyse yaa bayram geldi benim doğum kontrol ilacinin son günü ve lucrin üçüncü günü az kaldı tedaviye başlayacağım

kızlar ben dün kan tahlili verdim.4,3 cıkmış.günüm cumartesi.ne yok ne var diyebilirim dedi.canım çok sıkkın.idrar da çıkıyor anlamadım.
Canım bekle bakalım belki de birden artacak keşke asıl test gününde yaptırsaydın ya ctsi günü

kızlar ben dün kan tahlili verdim.4,3 cıkmış.günüm cumartesi.ne yok ne var diyebilirim dedi.canım çok sıkkın.idrar da çıkıyor anlamadım.
Erken biraz sabır herkesin durumu farklı bazılarında çok erken yükseklir bazılarında geç pozitif olun yine de olur hayırlısı ile inşallah

Seninki de iyimiş hiç belirti olmaması da normal olması da ne var şöyle mesela transferin belli bir günü şöyle bir belirti görürseniz olmuştur gibi bir delil olaydı bizde kurtulurduk. Ama şaka bir yana senin gebe kalma potansiyelin var bu büyük artı inan ki. İnşallah bu tedavinde kalacaksın

Hee mesela ardarda üç hapşırık varsa kesin hamilesin gibi

Hayırlısı ile olur inşallah. Hepimiz için dileğimiz bu.

Bugün ikindi akşam arası önemlidir bol bol dua edin Rabbim kabul eder inşallah.

Canım hemen ümitsizliğe kapanma bazen geç geçiyor kana bir anda yükselebilir bekle test gününü bakalım hayırlısı olsun hakkında inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…