Saol cnm şüphesiz RABBİM çok büyük.insallah dediğin gibidir.sen nasılsın.test yaptın mi
Hayır canım test günüme var daha yapmam. Hayırlısı olsun ne dersek diyelim iş olacağına varır. Allah yardımcımız olsun

baştan kaybetmiş oluyorsun inanman lazım yürekten taa içinden,,adet sancısı gibi hissetmen opudan kalma ağrılar oluyor benden iyi biliyorsun,,zaten belirtilerde test gününden çok sonra başlıyor,,olumlu düşün olumlu.olsun kuzum kendine iyi davran hayırlı bayramlar şimdiden

Canım sanada iyi bayramlar şimdiden. Ya elimde değil işte çok haklısın katılıyorum sözlerine. Psikolojim iyi değil sanırım güvensizlik var üst üste yaşayınca. Allah nasip eder inşallah olumlu sonuç almayı kuzucum. Sende de her şey yolunda değil mi

inşallah pozitifi göreceksin umutsuz olma,,benimde renkli doppler çekimi vardı bebeğin organlarıni inceliyorlar ayrıntılı sağ böbrek alt polde 6 mm basit kist cikti kaç tanr dr aradık önemli değil takip yapılacak doğuma kadar dedi hepsi,,günlerdir korkudan aglamaktan uyku uyumadım bi taraftan icimde kıpır kıpır hareketlendi artık..coo zor herşey tedavi zor test günü beklemek zor bebeğin gelişimini takıp etmek çok daha zor,,Allahım isteyen herkese sağlıklı hmileleik bebek nasip etsin ins

Maşallah kuzucuma neden üzdün kendini o kadar dr lar da önemli değil demiş kuzum. Merak etme dr larda duygusallık fazla olmuyor çat diye söylüyorlar adamın yüzüne. Çok şükür senin bebeğin de sağlıklı Rabbim bağışlasın kıpırdanmaya da başladı haa oyy maşallahAllah hepimizin yardımcısı olsun canım bak nerden nereye..

Selam kadınlar klübünün çilekeş müstakbel sabırlı metanetli cesur anneleri bayramımız mübarek olsun , Rabb im bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul buyursun bir dahaki bayrama müjdeli haberlerimiz olsun bizim de elimizi öpecek minik minik kuzucuklarımız olsun olmazsa da canımız saolsun hanelerimiz bereket sağlık ve huzurla dolsun, kutlu bayramlar ola

Bayramın mübarek olsun şimdiden canımm Allah razı olsun. Doğru girmişsin söze aynen katılıyorum inşallah bir gün bizlerin de evlerinde cıvıl cıvıl sesler duyulur özletme kendini arada yaz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…