Bana bugün 26 sı test günün kesinlikle bir gün önce bile yapmanı istemiyorum dedi doktor

En iyisi kuzum benim bekle bencede pozitif çıksa ayrı bir stres negatif çıksa ayrı bir stres o yüzden en iyisi bekleyip test gününde yapmak hayırlı güzel sonuçlar al inşallah kuzum

Saol cnm insallah öyle olur.sen nasil oldun toparladin mi biraz

Inşallah canım benim çok şükür daha iyiyim şükrediyorum her halime her zaman hayırlısını istedim Allahtan ve eminim verecek en hayırlısını güzelini insalah sadece sabır inşallah hepimizin çektiği bu zorluklar mukafatlanacak dualarımdasiniz hepiniz her zaman

Kuzum benim hiç korkma Allahımin izniyle hicbir sıkıntı çıkmadan sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına Rabbim kabul etsin dualarımızi sen ferat tut içini hep dualarimdasin canım benim

Nasıl da güzel yazmissin canım benim amin amin inşallah Rabbim evlatlarimizla nice bayramlar yaştasın hepimize inşallah seninde bayramın kutlu olsun

Amin amin inşallah kuzum benim sanada mutlu bayramlar

Tedavin insallah olumlu sonuçlanır canım. Bizi bizden daha iyi kimse anlamaz . Senin kaçıncı denemen. Allah yardımcınız olsun. Bayramda güzel haberler ver bize insallahhhhiyi bayramlar

Tedavin insallah olumlu sonuçlanır canım. Bizi bizden daha iyi kimse anlamaz . Senin kaçıncı denemen. Allah yardımcınız olsun. Bayramda güzel haberler ver bize insallahhhhiyi bayramlar
Aynen öyle canım başka kimse anlamaz bizi Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için. Benim 5.denemem bu. Ahh ahh o haberi bir alsam keşkeesaol kuzum Hayırlı Bayramlar

Günaydın camlarım hayırlı bayramlar.. ben salı tekrar gittim değer 3200den 65000 olmuş igne yaramamış yani tekrar yatırdılar gine 2tane igne yaptılar çarşamba çıktım ama ne wc ckiyom ne oturabiliyorm ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum kahvaltıdan sonra gtcez hastaneye insallh düşmüştür değer dusmemisse bu sefer ameliyat olacam allah yardımcımız olsun anamdan emdigim süt burnundan geldi nolur dua edin ağrılarım son bulsun.

Bence en iyisi ameliyat olman canım tüpü aldırman şu durumda en mantıklısı çünkü ileride sorun çıkarır tekrar. Tedavi öncesi mutlaka çaresine bakılmalı. Allahın izniyle tekrar anne olacaksın ben inanıyorum. Hayırlı bayramlar Rabbim yardımcın olsun kuzum

Rabbim şifa versin canım, çektiğin sıkıntıları taçlandırsin En kısa zamanda Yaradan. Dualarımız seninle tez vakitte şifa bulursun inşallah.

Canım çok üzüldün rabbim tez zamanda saglikla atlatmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…