Kuzum benim hiç korkma Allahımin izniyle hicbir sıkıntı çıkmadan sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına Rabbim kabul etsin dualarımızi sen ferat tut içini hep dualarimdasin canım benim
saolasin dilek cnm sizde hep duamdasınız inşallah hiç bir problem olmaz hayırlı bayramlar

geçmiş olsun kuzum nasil oldun

Hayırlı bayramlar kuzum benim çok çok çok geçmiş olsun allahım şifa versin sana inşallah düşer değerlerin Allah yardımcın olsun dualarımız seninle kuzum Rabbim bir daha yasatmasin inşallah..

Allah sana acil şifa versin canım inşallah bu çektiklerinin mükafatını tez zamanda alırsın Dularımdasın canım

Rabbim yardımcın olsun canımmm dualarımdasın

Amin amin inşallah canım benim sanada hayirli mutlu bayramlar

kızlar birsey soracagım şimdi biz her ay adet oluyoruz ya bu yumurtamızın catladıgını mı gösterır bıze yoksa yumurta catlamasa da adet olur muyuz? arkadasım kontrolde sag tarafında kıst var demıs doktor yumurtan catlayamamıs kıstlesmıs demıs bu ay adet olur mu yıne yoksa gecıkır mı olmaz mı? kafamız karıstı.

Yumurta olmadan da adet olunur, kist olur arada yumurta çatlamayinca bir sonraki adet başında genelde atılır. Rahim duvarı kalınlaşır ve adet olunmaz ise bu duvar incelmez. Östrojen ve progesteron kaynaklı kanamalar var detaylı bilgi için burayı okuyabilirsiniz
http://jinekoloji.com/yumurtlama-olmadan-adet-olunur-mu

Bu arada arkadaşlar embiryo dondurma ücreti ne kadar ve hatta sonra tekrar transfer için masraflar nedir bilen biri beni aydınlatır mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…