kinalikadin haber bekliyorum burda senden pozitif pozitif canım. Kızlar hepinize günaydın
Günaydın canım. İnşallah pozitif haber verebilirim. Hastaneler kapalı özelde nereye gitsem bilemedim aciller açıktır sanırım

Kizlar Mrhbalr...Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini nasip etsin..bende ins temmuz ayinda başlıcam...Ankara gaziyi düşünüyorum var mi gaziye giden

Günaydın canım. İnşallah pozitif haber verebilirim. Hastaneler kapalı özelde nereye gitsem bilemedim aciller açıktır sanırım
Doğum evi varsa bulunduğun yerde veya özelde yaptır canım hatta acilde de yaparlar niye yapmasınlar rica edersin bugün test yaptırmam lazım diye hamiş bi kadını geri çevirmezler bence

Bu arada arkadaşlar embiryo dondurma ücreti ne kadar ve hatta sonra tekrar transfer için masraflar nedir bilen biri beni aydınlatır mi acaba
2 yıl önce 1800 vermiştim. Yıllık 400 tl yenileme ücreti ödüyorum. Dondurulmuş transferim de bu yıl 3000 tl yapıldı. Ilaclr hariç ve raporsuz. Her merkezin farklı fiyat politikası var

Bizden 1000 lira aldılar ama yıllık mı 5 yıllıkmı bilmiyorum, dondurulmuş transferi 3 buçuk dört falan tutar demişti doktorum

2 yıl önce 1800 vermiştim. Yıllık 400 tl yenileme ücreti ödüyorum. Dondurulmuş transferim de bu yıl 3000 tl yapıldı. Ilaclr hariç ve raporsuz. Her merkezin farklı fiyat politikası var

Tedavisi yok aslında vücudu hazırlayıp transfer yapılacak bu kadar yüksek olmamalı aslında el mahkum olunca sömürüyorlar bizi demekkisii.

Sağolun kızlar teşekkür ederim adet olmayı bekliyorum tedaviye yeni başlayacağız ama pkos var bende çok yumurta alınıyor dondurulur embiryo falan diye okuyunca sorayım dedim benim ekonomik durumun elverişsiz borç harç olacak ondan tedirginlik birazda

Özelde acilde verdim kızlar 2 saate anca çıkarmış. Hayırlısı olsun diyorum inşallah olumlu sonuç alırım
Hadi inşallah hayırlı güzel pozitif bir sonuç bekliyoruz senden
Rabbim hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip eder inşallah

Özelde acilde verdim kızlar 2 saate anca çıkarmış. Hayırlısı olsun diyorum inşallah olumlu sonuç alırım
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Birçok özel hastanenim internet sayfasından online öğrenebiliyorsun sonuçları. Bana da 2 saat demişlerdi 20 dk içinde internete düştü sonuç.

Canım keseyi görürsün. Yolk sac’ı da görürse bu içinde bebek olduğunun göstergesi olur zaten. Haftaya kalp atışıyla net olarak öğrenirsin bebek olup olmadığını. Hayırlı haberler olsun inşallah.

Ayy inşallah cnm çok sağol. Rabbim nasip etsin hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…