Bende de pkos var toplam 8 tane kaliteli embriyom olmuştu ve dondurmak önemli gerçekten ikinci tedavi çok kolay oldu o yüzden

Bende de pkos var toplam 8 tane kaliteli embriyom olmuştu ve dondurmak önemli gerçekten ikinci tedavi çok kolay oldu o yüzden
Çok iyi maşallah. Benimde bir aksilik olmazsa olur inşallah yumurta rezervi yüksek epey zaten. Size demi uzun protokol tarifi ne kadar beklediniz trsnsferi

Günaydın canım. İnşallah pozitif haber verebilirim. Hastaneler kapalı özelde nereye gitsem bilemedim aciller açıktır sanırım

Günaydın, Ankaradasınız galiba. Ben Yaşam Hastanesi Çankayada verdim kan. 45 dk da çıkıyor... İnşallah güzel haberler alırsınız.

Özelde acilde verdim kızlar 2 saate anca çıkarmış. Hayırlısı olsun diyorum inşallah olumlu sonuç alırım
Canimm insallah guzel haberlerle geliceksinn

masallah iyi embriyo cikmiss bende de pko var cok yumurta oluyor ama embriyo 1-2 tane kaliyor yumurtalarin cogu bos cikiyor. Anlam veremiyorumm. Bu arada hayirli olsun bebeginiz

Çok iyi maşallah. Benimde bir aksilik olmazsa olur inşallah yumurta rezervi yüksek epey zaten. Size demi uzun protokol tarifi ne kadar beklediniz trsnsferi
Hayır uzun protokol değildi. Ilk tedavim 2 yıl önce oldu bi kızım var. Şimdi dondurulmuslarla denedik kardeş için. Ama pko olduğu için ilk denemeyi dondurup yapmak biraz daha iyi oluyor. Ben biraz sıkıntı cektim

Canimm insallah guzel haberlerle geliceksinn

masallah iyi embriyo cikmiss bende de pko var cok yumurta oluyor ama embriyo 1-2 tane kaliyor yumurtalarin cogu bos cikiyor. Anlam veremiyorumm. Bu arada hayirli olsun bebeginiz
Embriyo kalitesi için spermin de kaliteli olması lazım. Benim ilk gittiğim merkez hemen yapalım dedi. Halbuki eşim de varikosel vardı morfoloji bozuktu. Üroloji doktorumuz önce ameliyat sonra tedaviye gerek kalmaz dedi. Ameliyat oldu esim. 3 ay sonra hakikaten çoook büyük ilerleme oldu ama normal yolla olsun diye beklememek için yine tüp bebek yaptırdık. 15 yumurta toplandı benden her aşamada elene elene 5. Güne 8 tane kaldi. Inşallah allah size de nasip etsin

Maşallah kızınıza. Hamileliğin iki yıl önce dondurulmuş olanlardan o zaman öyle mi?

Amin canim insallah benden 20 kusur toplaniyor yarisi bos cikiyor kalandan da 1-2 tane zor kaliyor oda tutmadi hic 5 tup bebek denedim malesef olmadi. Hayirlisi artk basip

Evet şimdi donduruomuslardan hamileyim. 6 tane daha var duruma göre karar vereceğiz doğumdan sonra inşallah. Bir yanım süre dolana kadar bekler diyor bi yanım nolur nolmaz bi an önce imha et diyor
Maşallah kızınıza. Hamileliğin iki yıl önce dondurulmuş olanlardan o zaman öyle mi?[/QUO

Evet şimdi donduruomuslardan hamileyim. 6 tane daha var duruma göre karar vereceğiz doğumdan sonra inşallah. Bir yanım süre dolana kadar bekler diyor bi yanım nolur nolmaz bi an önce imha et diyor

Çok güzel sayı maşallah şanslısiniz. Süre dolana kadar beklemekten yana olurdum sanıyorum. İnşallah sağlıkla doğar bebeğiniz tedavinuz nerede oldu

Çok güzel sayı maşallah şanslısiniz. Süre dolana kadar beklemekten yana olurdum sanıyorum. İnşallah sağlıkla doğar bebeğiniz tedavinuz nerede oldu

Amin canim insallah benden 20 kusur toplaniyor yarisi bos cikiyor kalandan da 1-2 tane zor kaliyor oda tutmadi hic 5 tup bebek denedim malesef olmadi. Hayirlisi artk basip
Doktorumla ilk görüşmeye gittiğimde tüp bebeğe gerek yok beklerseniz kendiliğinden olur demişti. Beklemek istemesseniz ben size kesin gözüyle bakıyorum ama hepimizin inancı tam nasip diye de bi şey var dedi. O sozden sonra tedavime orda başlamıştım. Gerçekten nasip. Allah hayirlisini versin .O kadar çok hikaye var ki... eşimin bi arkadaşı 6-7 denemeden sonra evlat edinmeye karar verip başvuru yapıyorlar. Sağlık raporu vs isteniyor ve o tahliller yapılırken 1. Evre kanser olduğunu öğreniyor. Hemen çok basit bi tedaviyle yeniyor kanseri. Ama o denemeler pozitif olsa belki çoook geç öğrenecekti . Her şerde bi hayır vardır bunu zamanla görebiliyoruz biz. Allahım inşallah hayırla sağlıkla size de tattirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…