Ankara anatolia da mehtap hoca yapti

Hiç gutmedigim bir merkez bende Ankara'da Başkent üniversitesi Hastanesi'ne gidiyorum. Anatolua için paragoz gibi kelimeler çok duydum demek ki kişiye göre değişir bir kavram.

Hayırlısı hepimiz için. Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için

haklisin canimm hayirli olsun saglikla buyut cocuklarini

Canmm kuzumm nasılsın benm test gününe 2 gün kaldı 3. Gün embriyosu olduğu için test günü uzun biraz:) bende hiç heyecan merak yok nedense hayırlısı olsun inşallah canm. Yarın işbaşı yapıyorum detaylı detaylı yazışırız inşallah

Ankara için raporsuz olarak ortalama bi fiyat ama aldıkları paranın hakkını veriyorlar. Ben memnun kaldım acikcasi

Gözlerim doldu burnunun direği sizladi yemin ederim hormonlar tavan çok şükür çok sukur Rabbime sağlıkla rabbim tamamına erdirsin inşallah kinalikadin canım çok bekledin sabrettin rabbim hayirlisi ve sağlıklı evlâd/evladlar nasip etsin inşallah tebrik ederim canım

Anca girebildim canlarımm hala kendime gelemedim poztif bin şükür. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız. İnanın kimse bilmiyor bir dr bir de sizler aileye de demeyeceğiz. Bir olumsuzluk olursa daha kötü olmayalım diye. Eşimle ağlamaya hazır bekliyorduk olmamasına öyle alışmışız ki bir an önce şu sonuç çıksın kendimi atayım ağlayım bitsin dedim. İnanamadım Rabbim nasip etti şükür. Önemli olan devamı gelmesi tabii daha bitmedi. Sağlıklı mı değil mi zaman gösterecek. Ne olur dua edin kızlar çok ihtiyacım var. Çok zor zamanlar geçirdim az çok biliyorsunuz. Tek dostum sizlersiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Aaaaaaa cokk şükür yarabbimmm ayyy ellerim titredi çok şükür çok mutlu oldum sabrın sonu selamet tebrik ediyoruuuuuuummmmmmm kinalikadin

Allahım razı olsun bende tutamıyorum kendimi sen biliyorsun az çok beni çok zor şeyler yaşadım inşallah Rabbim sonunu güzel getirsin

Aaaaaaa cokk şükür yarabbimmm ayyy ellerim titredi çok şükür çok mutlu oldum sabrın sonu selamet tebrik ediyoruuuuuuummmmmmm kinalikadin
Kuzum yaa Allahım razı olsun ya iyi ki varsın samimiyetini nasıl hissettiriyorsun ya canımm çok şükür. İnşallah devamı da gelir asıl önemli olan o dualarında beni unutma canımm

Canım arkadaşım sen kadar mutlu olduk hepimiz. inşallah sağlıkla devamı gelecek ve hayırla evlatlarına kavuşacaksin.

Canım arkadaşım sen kadar mutlu olduk hepimiz. inşallah sağlıkla devamı gelecek ve hayırla evlatlarına kavuşacaksin.
Allah razı olsun iyi ki tanıdım seni deinşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla devamı da gelir. Rabbim dualarımızı geri çevirmesin

Kuzum yaa Allahım razı olsun ya iyi ki varsın samimiyetini nasıl hissettiriyorsun ya canımm çok şükür. İnşallah devamı da gelir asıl önemli olan o dualarında beni unutma canımm
canım benim çok şükür bin şükür devamıda sağlıkla gelecek inşallah rabbim sana çok güzel sıkıntısız hep güzel haberli bir hamilelik nasip etsin.saglikla doğum nasip etsin sağlıkla kavuşun birbirinize. Kendim gibi sevindim çok güzel yaaa icim garip oldu

Esin cok sansliii bu gun babalar gunuu
Babalar gununu kutluyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…