Günaydın, Ankaradasınız galiba. Ben Yaşam Hastanesi Çankayada verdim kan. 45 dk da çıkıyor... İnşallah güzel haberler alırsınız.
Evet canım ankara. Ya sorma 3 saatte çıktı sonuç çıldırdım resmen. Zaten beklemek zor. Şükürler olsun canım. İsteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim ne zor olduğunu ben çok iyi bilirim bu 5. Denememdi ve umudum yoktu nasip işte şükür

İnan yazdıklarınla hissettiriyorsun zaten içtenliğini Allah bin kere razı olsun. İnşallah canım ya sonu da gelir sağlıkla. O süreçleri de atlatırım inşallah

kinalikadin canmmm senin için girdim bekliyorum heyecanla hadi bize müjdeyi ver inşallah
Allah razı olsun kuzum benim saolasın. Çok şükür. İnşallah devamı da gelir. Allahım senden de olumlu haber duymamızı nasip etsin

Canım merhaba
Senin için girdim aynı zamanda negatif haberini almıştık Nisa’nda haberine çok ama çok sevindim.

HCG kaç çıktı kinalikadin
Merak etme Allahın izniyle güzel olacak inşallah herşey
200 küsür canım. İnşallah canım ya. Daha korkularım bitmedi. Değer katlanacak mı sağlıkla. Daha bir sürü süreç var önümde inşallah hepsini hayırlısıyla atlatırım.

Canım merhaba
Senin için girdim aynı zamanda negatif haberini almıştık Nisa’nda haberine çok ama çok sevindim.
Allah razı olsun canım benim ya. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim

200 küsür canım. İnşallah canım ya. Daha korkularım bitmedi. Değer katlanacak mı sağlıkla. Daha bir sürü süreç var önümde inşallah hepsini hayırlısıyla atlatırım.
Aaaa çok güzel yaaa. Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıkla kucaginiza alın. Hep pozitif hissetmiştim bu denemende. Cook dikkat et kendine.pamuklara sar kendini

Çok çok tebrik ederim, Allah tüm yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. :)

Hamile kalınca da korkular bitmiyor inan şimdi ikili test korkusu başladı bende maşallah maşallah sağlıkla katlansin değerin inşallah

Aaaa çok güzel yaaa. Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıkla kucaginiza alın. Hep pozitif hissetmiştim bu denemende. Cook dikkat et kendine.pamuklara sar kendini
Sen gerçekten de demiştin pozitif hissediyorum şu an diye. Şükürler olsun canım. İnşallah ikiye katlandığını da görürüm daha sağlıklı olup olmadığı belli olmazmış

Hamile kalınca da korkular bitmiyor inan şimdi ikili test korkusu başladı bende maşallah maşallah sağlıkla katlansin değerin inşallah
Aynen öyle asıl devamı sağlıkla gelsin de önemli olan o. Zaten daha sağlıklı olup olmadığı belli olmazmış bakalım hayırlısı inşallah bu defa bende kavuşurum mucizeme. Sende hiç korkma daha önce sağlıklı bir evladın oldu bunda da her şey yolunda gidecek inşallah sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Kuzum benim Allah razı olsun inşallah sağlıkla devam eder çok şükür bugünü de gördüm Rabbim yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimiz sağlıkla anne olalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…